:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | pozdrav jel moze od petra grase ozdravi mi ti |
Da nije u pitanju Giboni?
Od Gibonija postoji ta pesma, od Petra ne, bar je nema u njegovoj zvanicnoj diskografiji..
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
uff imas pravo giboni jeste lapusu moj i greska u koracima
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
Hehe znao sam ija da je pesma od Gibonni nego sam cutao 8) ....pesmu Gibonni - Ozdravi Mi Ti .....sledeca zelja kad budes imala 17664 porika
|
|
 |

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
hvala salee a sad ako moze ova mladen burnac i kemal monteno duet, cula sma ga nedje al tacan naziv pjesme ne znam pa eto ako znate i ako imate bila bih vama zahvalna
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Bilo bi biljo da znas naziv pesme jel Kemal ima vise dueta sa Arsenom Dedicem . Ali sa Mladenom nema Jedino ako je to nesto novo...ali to sumljam sigurno je Arsen i Kemal u pitanju
|
|
 |

|

|
|
mislim ponovo da ima tahj duet al ne znam naziv, a sa kemom i asenom imam , ajde nema veze no frks, nego moze onda od mostar sevdah: u lijepom starom gradu visegradu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Pesma ti je postavljena ...sledeca zelja kad budes imala 18363 poruka
|
|
 |

|

|
|
ohohoh evo mene ponovo pjesma iz filma sjecas se dolly bell , na plavom morskom zalu ako moze
|
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Kono pjesma se vec nalazi na sajtu i to ovdje. ....
Imas slobodnu zelju posto se ova pjesma vec nalazila na sajtu
|
|
 |

|

|
|
eh evo mene komsijaaa ponovo, a pjesmica je bolero:galebovi pa ako moze bila bih vam fakat zahvalna
|
|
|
|
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Evo kono pjesme....
Bolero - Galebovi
Zahvaljujem kolegi Baraba na pjesmi!
Sljedeca zelja nakon 21232 posta...
|
|
 |

|

|
|
eh hvala nadene a sad imam jednu zelju da mi kupis haljinu bijelu odmah mi ta naupadea sad fakat:Rade Serbedzija:čekaj me
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|