www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

slatka_sanerka zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 04, 2007 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slatka_sanerka je napisao/la sledeće:
pozdrav jel moze od petra grase ozdravi mi ti

Da nije u pitanju Giboni?
Od Gibonija postoji ta pesma, od Petra ne, bar je nema u njegovoj zvanicnoj diskografiji..

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 05, 2007 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uff imas pravo giboni jeste lapusu moj i greska u koracima Very Happy

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 06, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe znao sam ija da je pesma od Gibonni nego sam cutao 8) ....pesmu Gibonni - Ozdravi Mi Ti .....sledeca zelja kad budes imala 17664 porika Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 4:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala salee a sad ako moze ova mladen burnac i kemal monteno duet, cula sma ga nedje al tacan naziv pjesme ne znam pa eto ako znate i ako imate bila bih vama zahvalna Wink

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo bi biljo da znas naziv pesme jel Kemal ima vise dueta sa Arsenom Dedicem . Ali sa Mladenom nema Rolling Eyes Jedino ako je to nesto novo...ali to sumljam sigurno je Arsen i Kemal u pitanju

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim ponovo da ima tahj duet al ne znam naziv, a sa kemom i asenom imam , ajde nema veze no frks, nego moze onda od mostar sevdah: u lijepom starom gradu visegradu

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 10, 2007 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ti je postavljena ...sledeca zelja kad budes imala 18363 poruka Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ohohoh evo mene ponovo pjesma iz filma sjecas se dolly bell , na plavom morskom zalu ako moze Wink

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 13, 2007 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kono pjesma se vec nalazi na sajtu i to ovdje. ....

Imas slobodnu zelju posto se ova pjesma vec nalazila na sajtu Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 17, 2007 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh evo mene komsijaaa ponovo, a pjesmica je bolero:galebovi Very Happy pa ako moze bila bih vam fakat zahvalna Very Happy

_GentlemaN_
~~Real_ToxiC~~
~~Real_ToxiC~~

Godine: 36

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo kono pjesme....

Bolero - Galebovi

Zahvaljujem kolegi Baraba na pjesmi! Wink

Sljedeca zelja nakon 21232 posta... Wink

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 30, 2007 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh hvala nadene a sad imam jednu zelju Laughing Laughing da mi kupis haljinu bijelu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing odmah mi ta naupadea sad fakat:Rade Serbedzija:čekaj me

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> slatka_sanerka zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 8 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon