:: |
da li zahvaljujuci telenovelama smatrate da znate spanski |
da |
|
33% |
[ 1 ] |
ne |
|
66% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 3 |
|
Autor |
Poruka |
martabg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 36 Mesto: e pazi da vam ne kazem

|
|
Da li smatrate da su telenovele gubljenje vremena?
Da li postoje neke stvari koje su ipak dobre kod njih?
|
|
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Spojio sam teme da li su telenovele gubljenje vremena?"sa "Spanske serije".
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
martabg je napisao/la sledeće: | Da li smatrate da su telenovele gubljenje vremena?
Da li postoje neke stvari koje su ipak dobre kod njih? |
negde sam vec u ovoj temi navela svoje misljenje, ali ajde sad da ga drugacije obrazlozim
Smatram da su gubljenje vremena..definitivno...ne postoji nista, ali nista sto bi moglo mladez ili uopste one koje ih gledaju na bilo koji nacin obrazovati, moralno ili intelektualno uzdignuti...ma apsolutno niceg poucnog u njima nema..gomila suza...oh iiihooooooo, onda zaliveno suzama krokodilskim , yo te amo, yo no tengo linero, el es mi casa, largate aki...(ne umem da napisem sve one reci koje sam uspela da zapamtim i cujem dok su ljudi oko mene gledali serije) ..lagala bih ako bih rekla da nisam odgledala ni jednu epizodu..silom prilika ili dobrovoljno, svoje vremeno sam i ja pojedine pratila...dok nisam ukapirala da su sve na isti kalup, da incesta ima na sve strane, da je sasvim normalno postalo varati zarad ljubavi, lagati, prevariti prijatelje i drugarice, ma sta sve ne..jednostavno, ne volim im ni njavanu spicu videti.jedino lepo u svemu tome je sto ima dosta lepih glumaca..mada u seriji u kojoj glumi 20000 glumaca nije tesko naci bar nekoliko lepih ljudi Mozda sam isuvise surova kada je u pitanju osuda ovakvih telenovela, ali zgrazavam se kad vidim omladinu , narocito klincice u osnovnoj skoli kako umisljaju da znaju spanski zato sto prate latinoamericke serije..a spanski iz tih serija isto je sto i leskovacki i vranjanski govor naspram gramatickog dijalekta(bez uvrede)..mislim ono sto nauce uopste nije pravilno pre svega...a onda ih cujes kako medjusobno komuniciraju na tom nekom jeziku Poistovecuju se sa likovima iz serija Mislim nemam reci
|
|
|
|
|
 |
Excalibour Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Avg 2006 Poruke: 24

|
|
Nekad sam gledao sve sto se moglo pogledati.
Danas, da se ne lazemo, i dalje gledam, ali se moj ukus umnogo promjenio i uspio sam razabrati ono kvalitetno od obicnog trasha. Volili li ih ili ne, cinjenica je da nije ipak svaka na isti kalup i da vrijednih definitivno ima
|
|
|
|
|
 |
chobanchica Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 72

|
|
treba ih zabraniti.Bas kao i folk muzika zaglupljiju nas,ionako nepismen narod.
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Pa, koliko španskih serija odgledah, naučila sam bar nešto...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
gledala sam puno tih serija, a sad ih pogledam ponekad, ali ni jednu ne pratim! Nisam ništa naučila jer uvijek govore jedno te isto kao te amo
|
|
|
|
|
 |
UKRATKOSS Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar

|
|
najbolje spavam dok ide spanska serija uopste mi nije interesantno
|
|
|
|
|
 |
DARK LORD NAZGUL Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 122 Mesto: Prijepolje

|
|
Meni nije dozvoljen ulaz u sobu dok traju spanske serije
|
|
|
|
|
 |
ivonas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120

|
|
Gledala sam pre 3, 4 godine, i sad me je sramota kad se setim
Losa gluma, dosadna i identicna prica u svakoj,... jedino sto je lepo su te njihove kuce i priroda
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Kad sam u srbiju neki put volim da pogledam mada ipak je retkost
|
|
|
|
|
 |
Avram007 ..::Darkmen X::..

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

|
|
Ja sam gledao Kasandru i Esmeraldu kao klinac (2-3 razred koliko se secam).
Sad su mi se na ku*ac popele. Isto i ove hrvatske i Jelana (BK) i sve ostale sapunice.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|