:: |
Autor |
Poruka |
seanpaul Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68

|
|
1) Crvena Zvezda , Manchester United
2) Crvena Zvezda , Miami Heat
3) Za Zvezdu iz ljubavi, a za ostale za pare
|
|
|
|
|
 |
JekaiJose Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis

|
|
Celzi i Junajted.
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
 |
Mak3donec Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 16 Mesto: Brisbane AUS

|
|
Lazio 8)
|
_________________ Nije bitno sine to sam ja uvek isti prvi na listi, iskreno jebe mi se sta ti mislis ! |
|
|
|
 |
booksna_tata Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: Zagreb

|
|
|
|
 |
dosadno_mi_pa_sta Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2007 Poruke: 84 Mesto: tu preko bare

|
|
Da ste 1.) fudbaler ili 2.) kosarkas, za koji tim (iz snova) bi voleli da igrate i zbog cega??
3.) Da li bi igrali za pare ili zbog ljubav prema tom sportu???
1. bio sam fudbaler i svidja mi se to "zanimanje" zelja mi je da i dalje ostanem u sportu ako ikad nesto napravim kupio bi neki klub ili bi ga sponzoriso!
2.uvek sam sanjo da stignem do Zvezde a onda posle Milan , al jbg-a pusti snovi mada nije bilo neostvarljivo al jbg-a povreda je odradila svoje!
3.igro bi i za pare i iz ljubavi , samo sto bi vise prevladala ljubav prema fudbalu nego prema parama!!
|
_________________ ja ja u zivotu imam sve!! |
|
|
|
 |
|
 |
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ekipa vasih snova je....??? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Strana 9 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|