:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Alex ja brinem da tvoj moral bude na nivou a ti se ljuti koliko hoces
Nesho, novu turu cega? Pesmice, alkohol, sokici...? Mada sto se mene tice, moze nova tura svega toga
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | ja po naredbi muža...
dobar dan želim svima...
vidim kod Vas baš veselo...  |
ja po potrebi, s wremena na wreme srbin, ostalo crnogorac, zawisi shta fali
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Catch e sad reci da si delom i bosanac pa da te moj muzic pocasti jednim komplimentom
Alex jel se ti to nesto bunis?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
erilla ~kuin lumihiutale~

|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947

|
|
Cao skorpijice i jecika
Ide lija da melja kolace
Pozz svima
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
jest Nesho, ali znaš kako, naredba se automatski pretvori u želju i volju
CTWe blago nama kad imamo tebe da budeš šta zafali, kad zatreba ček, još da dodaš da si delom bosanac, ali i .... da, indijac, i onda si kompletan
pozzz erilla
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |

|

|
|
Cao lijo, vidimo se oko "vrata"
Evo i moja kolezinica pitalica, uhvatio je ovaj njen muzic i samo terorise
Alex, znaci danas tvoj red da budes lud?
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Skorpijice,mislio sam novu turu kluba,ovaj mi se ofucao nesto
Tako je Jecika,samo volja i zelja mogu sve
|
|
 |
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2

|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro

|
|
ma ja sam uniwerzalan, moji koreni wuku poreklo iz antichke grchke, a za doba rimskog carstwa okupirali smo Rim i gadjali se slonowima, a Alex me je wec chastio tako da
zeno, zaborawila si tajlandjanin
Alex, ti imash zenu pa nek ti ona sprema koljache, ostawi malo za naaaaaaaas ostale shto su nam zene u shtrajku
a Majo ti znash da sam wuk dlaku menja (bukwalno sam pocheo da seeeedim) al cud nikako
p.s. Nesho ne diraj mi zenu bwe
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
jes bwe, kako zaborabih i delom tajlađanin...
i ček još nešto... ko je u štajku?
i samo da kažem ostalima... nije počeo da sedi, nego samo umišlja... eto pa neka znaju
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |

|

|
|
Nesho ajde spremaj novi klub i otvaraj cim sredis, a onda stari ide u zaborav
Catch onda moras nesto menjati, vidis kako moj muzic ne sedi, on samo cveta, kao u prolece
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|