:: |
Autor |
Poruka |
Iwan Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka

|
|
Devetnaestogodišnji kompjuterski programer Marko Tasić iz Leskovca, koji je ove jeseni upisao studije na Institutu za tehnologiju u Njujorku, za samo nedelju dana prešao je put od brucoša do doktoranta. Osnovne i magistarske studije Tasić je preskočio pošto je sa najvišom ocenom položio test znanja na tom fakultetu, ali i zbog ranije načinjenih nekoliko revolucionarnih pronalazaka na polju savremenih komunikacija. Ovaj talentovani mladić, koga Leskovčani zovu "Bil Gejts", autor je, između ostalog, i programa za brzo iščitavanje grafike i programa za kompresiju video- fajlova. Marko Tasić je u Leskovcu završio Elektrotehničku školu, a na prestižnom fakultetu na Menhetnu obreo se uz pomoć stipendije fabrike lekova "Zdravlje" i leskovačke opštine. Njegovi prijatelji kažu da se profesori i studenti u Americi prema njemu odnose kao prema geniju i da sa interesovanjem slušaju kako "iz glave" rešava diferencijalne jednačine, integrale, sinuse i kosinuse. (Beta)
|
|
|
|
|
 |
Lemi Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

|
|
Pa to je verovatno zbog imena ))))
Salu na stranu to samo dokazuje kakvi smo mi Srbi
Koliko napredniji od njih
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
 |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
ha ...ko kaze da smo mi Leskovcani za bacanje.....rasturamo.....
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
jazla Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 251

|
|
Stvarno pravi podvig ali sumnjam da ce se taj decko vracati ovamo tako da smo ostali bez jos jednog velikog uma.
|
|
|
|
|
 |
Firefox Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 11

|
|
Ljudi da nebi bilo zablude, jesmo relativno zavidan narod ali po pitanju ovog momka postoje cinjenice koje govore suprotno od informacija koje su se pojavile u Blicu pre par meseci.
Naime radi se o tome da su na jednom popularnom IT forum [ES] da ne imenujem site nisam upoznat sa politikom foruma, momci malo istrazivali celu tu pricu posto je Marko clan foruma, pa su uzeti neki njegovi postovi u obzir pa su bas iz tog razloga izazvane odredjene sumnje koje su kasnije ispostavilo i opravdane.
ono shto su momci otkrili jeste bilans pomenutog univerziteta, hotel u kom je odseo itd itd za vise informacija prosurfajte po samom ES sajtu predpostavljam da ce vecini biti jasnija cela prica.
|
|
|
|
|
 |
stamenid Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN

|
|
kakogod
decko se snasao
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
 |
mvasilijevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 20

|
|
Pa posle nek neko kaze da Srbi nisu pametan narod!
|
|
|
|
|
 |
MAGICAL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 09 Apr 2005 Poruke: 2

|
|
I on ce da ode odavde jednog lepog dana..
Kad shvati....!!!
|
|
|
|
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
Decko je prevarant, kao i cela prica o njegovoj genijalnosti, smislio je nacin da izmuze pare od opshtine za svoje studije u Americi, sramota
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
|
|
 |
ana5 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 86

|
|
svaka cast,iako to sve djeluje malo nevjerojatno
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|