www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mladi leskovcanin sa 19 godina doktorant
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 04, 2004 6:05 pm    Naslov poruke: Mladi leskovcanin sa 19 godina doktorant Na vrh strane Na dno strane

Devetnaestogodišnji kompjuterski programer Marko Tasić iz Leskovca, koji je ove jeseni upisao studije na Institutu za tehnologiju u Njujorku, za samo nedelju dana prešao je put od brucoša do doktoranta. Osnovne i magistarske studije Tasić je preskočio pošto je sa najvišom ocenom položio test znanja na tom fakultetu, ali i zbog ranije načinjenih nekoliko revolucionarnih pronalazaka na polju savremenih komunikacija. Ovaj talentovani mladić, koga Leskovčani zovu "Bil Gejts", autor je, između ostalog, i programa za brzo iščitavanje grafike i programa za kompresiju video- fajlova. Marko Tasić je u Leskovcu završio Elektrotehničku školu, a na prestižnom fakultetu na Menhetnu obreo se uz pomoć stipendije fabrike lekova "Zdravlje" i leskovačke opštine. Njegovi prijatelji kažu da se profesori i studenti u Americi prema njemu odnose kao prema geniju i da sa interesovanjem slušaju kako "iz glave" rešava diferencijalne jednačine, integrale, sinuse i kosinuse. (Beta)

Lemi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Avg 2004
Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 05, 2004 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa to je verovatno zbog imena Smile))))
Salu na stranu to samo dokazuje kakvi smo mi Srbi
Koliko napredniji od njih
Smile

KLIKNI OVDE :firestarter:

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 05, 2004 3:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ha ...ko kaze da smo mi Leskovcani za bacanje.....rasturamo..... Mr. Green

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 05, 2004 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka mu cast!

jazla
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 23, 2005 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno pravi podvig ali sumnjam da ce se taj decko vracati ovamo tako da smo ostali bez jos jednog velikog uma.

Firefox
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 3:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi da nebi bilo zablude, jesmo relativno zavidan narod ali po pitanju ovog momka postoje cinjenice koje govore suprotno od informacija koje su se pojavile u Blicu pre par meseci.
Naime radi se o tome da su na jednom popularnom IT forum [ES] da ne imenujem site nisam upoznat sa politikom foruma, momci malo istrazivali celu tu pricu posto je Marko clan foruma, pa su uzeti neki njegovi postovi u obzir pa su bas iz tog razloga izazvane odredjene sumnje koje su kasnije ispostavilo i opravdane.
ono shto su momci otkrili jeste bilans pomenutog univerziteta, hotel u kom je odseo itd itd za vise informacija prosurfajte po samom ES sajtu predpostavljam da ce vecini biti jasnija cela prica.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 16, 2005 3:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakogod
decko se snasao

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

mvasilijevic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 24 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 22, 2005 11:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa posle nek neko kaze da Srbi nisu pametan narod!

MAGICAL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 09 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 09, 2005 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I on ce da ode odavde jednog lepog dana..
Kad shvati....!!! Shocked

colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 04, 2005 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Decko je prevarant, kao i cela prica o njegovoj genijalnosti, smislio je nacin da izmuze pare od opshtine za svoje studije u Americi, sramota Exclamation Mad

ana5
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast,iako to sve djeluje malo nevjerojatno

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mladi leskovcanin sa 19 godina doktorant Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon