:: |
Autor |
Poruka |
Lily390 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jan 2006 Poruke: 68
|
|
istina, strašno sam osjetljiva i sve me može povrijediti
|
|
|
|
|
|
ksendza89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 72
|
|
. Oni stalno pokušavaju da izglade nesporazume jer je svađa za njih gubljenje vremena.
Ovo je tacno.
|
|
|
|
|
|
ENIGMAS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 24
|
|
istina, rodjena sam 21.12. i tocno me opisuje.
|
|
|
|
|
|
sarajka-18 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo
|
|
18. Da li je to tačno? Prema numerologiji, ova cifra govori o tome da vi volite osećaj kada ste nekom potrebni. Osim toga: nalazite se u slavnom društvu. I filmski magovi kao što su Stiven Spilberg i seks simbol Bred Pit rođeni su ovog datuma.
Ma kakvom crnom slavnom drustvu ...?
|
|
|
|
|
|
brigita_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 92 Mesto: MOSTAR
|
|
27. Sposobnost saživljavanja sa tuđim problemima i izgrađen osećaj za odgovornost čine da osobe koje su rođene ovog datuma spontano postaju vođe - čak i protiv svoje volje. Oni su poprilično beskompromisni i žestoki.
i like it
|
_________________ _____________________Nesanjaj svoj zivot, nego zivi svoj san!!!______________________ |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
11. 11 je broj senzibiliteta i baš zato osobe koje su rođene ovog datuma jesu spremne da pomognu, sa jedne strane, a sa druge su preosetljive i lako ih je povrediti.
Ne bi rkla da je bas tacno, volim pomoci svejdno sta i kome ali da me neko naljuti to treba dugo dugo dugo dugo
|
|
|
|
|
|
Pretty_woman78 Dobro upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 18 Jul 2005 Poruke: 639 Mesto: ........izmedju njegovog srca i sna......
|
|
Vestica je napisao/la sledeće: | 17. Broj 17 signalizira da ste vi veoma ambiciozna osoba. Ljudi koji su rođeni ovog datuma u mesecu uvek su aktivni učesnici, a ne puki pasivni posmatrači. Ali, oni vole da slušaju samo sebe - a to može da bude veoma dosadno. |
Da bravo, bash je tako, ja sam uvek bila ta koja je dizala dva prsta u skoli , a ovo drugo........
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Rodjen sam 1. maja 1987. i mogu da kazem da sam ja jako nezavisna osoba..........tako da sve sto pise tamo je tacno
|
|
|
ivana_I Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 100 Mesto: tamo di ljubav pociva
|
|
5.11.
svidja mi se sve sto je napisano.
|
|
|
|
|
|
markoni-bar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Feb 2006 Poruke: 136
|
|
23.12.
Po meni najgori dan u godini
|
|
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
16-tog sam rodjen moze biti da ima tu istine
|
|
|
|
|
|
rabby Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 216
|
|
ja sam rođena 6. i otprilike je tako, nisam baš sigurna za dokazivanje-ne volim biti u prvom planu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|