:: |
| Autor |
Poruka |
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125

|
|
15 jul i to petak! Sta ne volim leto!
|
|
|
| |
|
 |
mala_maza23 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 30

|
|
18. Da li je to tačno? Prema numerologiji, ova cifra govori o tome da vi volite osećaj kada ste nekom potrebni. Osim toga: nalazite se u slavnom društvu. I filmski magovi kao što su Stiven Spilberg i seks simbol Bred Pit rođeni su ovog datuma.
ISTINA!!!
|
_________________ Jesi 'l moje, naj moje?
Jesam tvoje, naj tvoje!!! |
|
| |
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
13. Mislite da je ovo nesrećan broj? Ma kakvi! Oni koji su rođeni 13. u mesecu jake su osobe koje umeju da nametnu svoje želje i da ih ostvare na jedan sasvim šarmantan način. Tamna strana medalje: oni su pomalo neprijatno društvo za svoju okolinu jer se često osećaju neshvaćeno
Istina i svaka čast..ne smatram da je taj broj nesretan jer je meni jako sretan hehehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
| |
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
24. Ljudi koji su rođeni ovog datuma su veoma prijatni - oni su prijateljski raspoloženi, spremni da pomognu i razmišljaju praktično. Ali, nemojte da se prevarite i da ih potcenite jer često se iza mekog spoljašnjeg sloja krije čvrsto jezgro koje u ozbiljnijim slučajevima podrazumeva samovolju i veliku dozu egoizma
Ovo je istina! Roeđena sam 24. u mjesecu i potpunio se slažem sa svakom riječi ovdje napisanom!!!
|
|
|
| |
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
18. januar... da, skroooooz tachno!
Slavno drushtvo, osecaj da sam nekom potrebna... to sam ja!!!
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
| |
|
 |
vese Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 160

|
|
|
ja san rođena 1. i istina je šta mi piše
|
|
|
| |
|
 |
Lea20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185

|
|
|
Rodjena sam 24.12 i bas mi je pogodilo karakter
|
|
|
| |
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Rodjena 3 u mesecu...
Stvarno sve vise verujem u brojke i horoskope. Tacno, tacno!!!
|
|
|
| |
|
 |
ljubica1105 Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC

|
|
11. 11 je broj senzibiliteta i baš zato osobe koje su rođene ovog datuma jesu spremne da pomognu, sa jedne strane, a sa druge su preosetljive i lako ih je povrediti.
Ovo je ziva istina,neznam samo kako su "pogodili"
|
|
|
| |
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
15. Ljudi koji su rođeni ovog datuma su direktni i veoma prodorni. Problem je jedino u tome što oni često nisu sigurni u to koji su njihovi ciljevi jer oni maštaju o potpuno suprotstavljenim i teško spojivim stvarima.
ja 15:08...pogodiLi su na neki nachin
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
23. Ovde imamo posla sa nekim ko ume veoma brzo da misli i ko ne podnosi rutinske radnje. Osim toga, ovaj tip osobe se stalno bori sa tim kako da pomiri svoju potrebu za samostalnošću sa željom da bude sa nekim u ozbiljnoj vezi.
Veoma se slazem u vezi ovoga .. dakle bas me opisuje ova recenica.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
21. Harmonija pre svega: osobe koje su rođene 21. poseduju dobru intuiciju, istančan osećaj za finese, taktične su i imaju puno obzira prema drugima. Oni stalno pokušavaju da izglade nesporazume jer je svađa za njih gubljenje vremena.
hmmm svidja mi se...donekle
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|