:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Surfer iz Australije uspeo je da se pesnicama odbrani od ajkule koja ga je napala na jednoj od najpopularnijih turističkih plaža u Pertu, izvestila je australijska štampa. Bred Sačel (44) je surfovao na oko 120 metara od obale, kada je ajkula dugačka jedan metar naletela pravo na njega. „Izdigao sam telo iz vode i skupio pesnice, setivši se sličnog događaja o kome sam čitao u novinama, izjavio je Sačel nacionalnoj TV stanici Ej-Bi-Si. „Počeo sam da boksujem, upućujući udarce prema glavi životinje, rekao je Sačel. Pošto je ajkulu uspešno oterao, Sačel je nepovređen otplivao ka obali. Sličan slučaj se dogodio 4. septembra nedaleko od poluostrva Er, kada je napadnut surfer Džejk Henon (40). Ajkula dugačka četiri metra ugrizla je Henona za ruku i butinu, polomivši njegovu dasku za surfovanje na pola. Henon je, međutim, uspeo da se odbrani, šutirajući i udarajući ajkulu pesnicama. (RTS)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|