:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije potvrdilo je u utorak da je od ministarstva finansija i trgovine dobilo saglasnost da gorivo u Srbiji poskupi za oko jedan dinar po litru. Kako je agenciji Beta rečeno u Ministarstvu energetike, gorivo na pumpama u Srbiji poskupeće dan nakon objavljivanja te odluke u Službenom glasniku. Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije uputilo je 21. septembra ministarstvima finansija i trgovine zahtev za povećanje cene goriva u Srbiji za oko jedan dinar po litru, jer su se, prema Uredbi koja se primenjuje o formiranju cena naftnih derivata, stekli uslovi za to pošto je cena nafte na svetskom tržištu u poslednjih mesec dana povećana za 2,54 odsto.
Uredba o formiranju cene naftnih derivata koja se primenjuje u Srbiji predviđa da do promene cena dolazi u slučaju promene kursa dolara ili cene sirove nafte na svetskom tržištu za 2,5 odsto, a od poslednje korekcije cena mora da prođe mesec dana. Poslednje poskupljenje goriva u Srbiji bilo je 21. avgusta za oko tri dinara po litru. Na pumpama u Srbiji cena motornog (MB) i bezolovnog benzina (BMB) od 95 oktana trenutno je 76,60 dinara za litar, MB-98 se prodaje za 86,50 dinara, Evro dizel košta 71 dinar, dok se dizel gorivo D-1 prodaje za 66,40, a D-2 za 65 dinara. (Beta)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
bogami izgleda ce u celom svetu ljudi poceti da idu peske na kraju .. zalosno ali istinito
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Nece, ima goriva za jos 30 godina, do tada ce biti automobili na telepatski pogon.
|
|
 |

|

|
|
pa bogami .. ko zna .. ali ja znam svoju etapu .. autobus i boli me uvo .. dok moze .. kad ne moze onda cu biciklom poceti da malo " skidam kilazu " ( ko da je imam viska ) ... e ako ni to ne vredi onda klaj klaj nogama
|
|
|
|
 |

|

|
|
Vraticemo se mi na vozove "Cira"
|
|
 |

|

|
|
pa zar je to losa ideja
pevacemo mi pesmu
" I ja ne mogu .. sve i da hocu .. zaboraviti plavu kapu .. a vozovi idu .. danju nocu .. kroz Podlugove ( moje selo odakle sam rodom ) "
|
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
ovde u kanadi je $1.20/l...strasno!
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Ovde u Izraelu je 5,7 shekela, to mu dodje euro i koji cent.
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Necu! Imamo mi kamile, jos samo klima uredjaje da im ugradimo! 8)
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |