:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Magija Dejvida Koperfilda okupila je u nedelju uveče u Beogradskoj areni više od 10.000 gledalaca, koji su bili svedoci ostvarenja najčešćih ljudskih snova uz pomoć iluzije. Prepuna Beogradska arena pokazala se kao pravo mesto za ovakvu vrstu spektakla, a organizatori šou-programa jednog od najvećih svetskih iluzionista dokazali su da i Beograd može da bude magično mesto. Mere bezbednosti bile su izuzetno jake na ulazu u arenu, a gledaocima je bilo strogo zabranjeno unošenje kamera, fotoaparata i drugih tehničkih uređaja koji bi mogli da ometaju izvođenje programa. Pored klasičnih trikova s kartama i izvlačenja patke iz kutije, umesto zeca iz šešira, Koperfild je zadivio beogradsku publiku svojom veštinom da se „provuče kroz debelu čeličnu ploču i da se „smanji na veličinu kutije za cipele.
Slavni iluzionista uspeo je da ubedi publiku da može da ispuni nemoguće ljudske snove, omogućivši jednom od gledalaca da „otputuje na Jamajku, uz prenos koji je išao uživo na video-bimu.
Spektakl pod nazivom „Intimno veče velike iluzije (An Intimate Evening Of Grand Illusion) završen je tačkom u kojoj je trinaest nasumično izabranih gledalaca nestalo naočigled zapanjene publike i potom se pojavilo na drugoj strani arene.
Dejvid Koperfild zabavio je sinoć publiku ne samo svojom iluzijom nego i izuzetnim šarmom i duhovitošću, a posebne ovacije pratile su njegove pokušaje da nauči srpski jezik i imena gledalaca-svedoka.
Organizator nastupa Dejvida Koperfilda u Beogradu je produkcijska kuća „Komuna.
Koperfild je u Beogradu nastupio u okviru evropskog dela turneje. Posle nastupa u prestonici državne zajednice, Koperfild putuje u Sarajevo, a zatim u Mađarsku, Austriju, Nemačku... (Beta)
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
u sarajevu je bio dan prije. ma odlican je...bas bi volila znati kako mu sve uspjeva!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
tip je bog!!!hteo sam ga gledati u frankfurtu ali 135 eura mi je malo previse.bice jos prilika...
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
135e ???
Pa valjda je bilo i onih jeftinijih karata tamo.
Ovde su se cene kretale od 1500 din (oko 18e) do 10.000 (120e).
Meni bilo bas super to vece, samo sto mi je bolje da vise ne razmisljam o njemu, jer sto vise mislim, vise se nerviram jer ne mogu da provalim kako radi sve one stvari
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
smax Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 15

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|