www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

INTERVJU: Dragan Nikolić - BOEMČINA
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
shalabajzer
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 26 Maj 2005
Mesto: Bogu iza treger

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 08, 2005 4:38 pm    Naslov poruke: INTERVJU: Dragan Nikolić - BOEMČINA Na vrh strane Na dno strane

Doajen srpskog glumišta priseća se kako je u mladosti provocirao homoseksualce, zbog čega se sada kaje
U ekskluzivnom intervjuu za najnoviji "Plejboj", Dragan Gaga Nikolić, jedan od poslednjih mohikanaca srpske boemije, priseća se nekih od svojih brojnih mangupskih anegdota. Član ekskluzivne familije noćobdija i bezbrižni mladić od pedesetak leta, lepi Gaga, večiti mangup koga, uprkos nataloženim godinama, ne napušta dobra volja, pripoveda o svojim prijateljima, prvom seksu, iskustvima sa homoseksualcima, avanturama u Parizu...

O Bori Todoroviću, kralju zajebancije

- U zezanju ne postoje kategorije, nije to sport. Ali, onaj kome priznajem da me je tome naučio je Bora Todorović. Za njega sam se odmah zalepio i najviše "kupovao". Bora je stvarno bio zarazna pojava. Vrhunski zajebant. Dok je živeo s majkom u Cetinjskoj, dođem po njega da idemo na boks. Sedimo tako i pričamo i taman da krenemo, a Bora će: "Ej, kevo, izađi iz špajza i zaključaj vrata!" Ostanem u šoku. U kolima ga pitam šta mu to znači. "Čim neko od ortaka treba da mi dođe, oteram kevu u p.... materinu, da nam ne smeta."

O homoseksualcima!

- U početku sam bio malo seljak, to priznajem. Kada sam bio klinac, to su stvarno bili neki jadni ljudi koje smo mnogo mučili, od dobacivanja do fizičkog maltretiranja. Toga se sada stidim. Postojale su pesmice koje smo pevali idući iza njih. "Šupak, dođi mi na večeru, skuvaću ti paprikaš, samo guza da mi daš." A onda, kao dodatak, koji mi nikada nije bio jasan: "Skuvaću ti supicu, da mi daš i guzicu." To je bilo jako ružno.

- Jedan od njih se šminkao i baš nas iritirao, ali opet mi je krivo zbog svega toga, jer je to pitanje nečije privatnosti. Svako ima pravo da bude šta hoće... kao da je biti muškarčina velika stvar?! Tek tu može da se laže. Ipak, i pored toga što su mi sada simpatični, nikada nisam bio u gej klubu. Doduše, u Parizu je opasno ući u neku takvu kafanu jer, ako ne ličiš na njih, vrlo lako možeš da dobiješ po pički.

O druženju sa mangupima s asfalta

- Legendarni Miša Slovenac i ja smo zajedno polagali prijemni na pozorišnoj akademiji. Pošto smo obojica ušli u uži izbor, dogovarali smo se da, ako padnemo, zapalimo za Francusku. Na kraju sam ja prošao, a Miša se priključio ekipi Stevice Markovića. Bio je vrlo interesantan tip, moglo bi se reći za ono vreme pravi intelektualac, koji se razumeo i u slikarstvo. On je jedini preživeli iz te priče. Miša Milošević je ubijen u kući Mikija Runija, a Stevica je u Beograd vraćen u kesi.

Picina frizura

- U Parizu sam na "jugovićkim" žurkama gledao Plejboj video. Nije bilo mnogo golotinje, ali najveći štos je bio kad se pojavio frizer za pice. Tad sam prvi put video da se žene i dole friziraju. Varijante su bile razne: maturska, prolećna, svadbena... Fenomenalne manekenke su sedele, raširenih, dugih nogu, između kojih je frizer-kepec najprofesionalnije moguće radio svoj posao. Stvarno je delovalo vrlo duhovito, s tim što su ribe bile strava. Sve se to dešavalo osamdesetih, kad sam u Parizu žario i palio.

Prvi seks na tavanu!

- Izgubio sam nevinost na tavanu. Imao sam četrnaest, a devojka petnaest godina. Valjda je i ona pobegla od kuće. Kako sam se osećao? Verovao sam da će mi se to, kad se jednom desilo, dešavati svakog dana. Ali, debelo sam se načekao do sledeće prilike.

O Bati Živojinoviću, jedinom SPS-ovcu koji mu se ne gadi
- Na Krstu sam prvi put video živog glumca. To je bio Bata Živojinović. Odrastao sam pored njega, dobri smo prijatelji, iako smo politički neistomišljenici, ali on je jedini SPS-ovac koji mi nije odvratan. On je jedan od duhovitijih "krstaša". Za vreme plišane revolucije izašao je za govornicu pošto su ovi vikali "Bando crvena" i zahtevao da svi SPS-ovci odu na Terazijsku česmu. Tada je neki Zelenović iz Novog Sada bio predsednik skupštine i te večeri je recitovao Dučića, ali Bate nigde, iako ih je napalio. Kad sam ga sreo, pitao sam ga šta se desilo, a on će: "Izlazimo mi iz skupštine, oni kreću levo ka česmi, a ja idem desno. 'Ej, Bato, gde ćeš?' Moram hitno u Koraćicu da nahranim kerove!'"

Tanke noge i kupanje u farmerkama

- Nikada nisam snimio nijednu scenu u kupaćim gaćama. Šta vi mislite da mi još fali? Imam malo tanke noge, sada više ne toliko, jer sam se ugojio. Ali, nema veze. Uglavnom, Pljaka Kostić i ja smo u Dubrovniku hteli da izigravamo frajere, pa smo se kupali u farmerkama, i onda je to postala moda. Tvrdili smo da se farmerke tako najbolje oblikuju, ako se suše na tebi.

- Na snimanju filma "Poslednji krug u Monci" trebalo je da s nekog splava skočim u vodu i, kao omaž tom štosu, snimili smo scenu kupanja u farmerkama. A kada dođe do nogu, ja uvek ugasim svetlo! Ne znam da pevam. Nisam neki frajer. Sam sebe sam prozvao Lepi Gaga, pa šta?!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> INTERVJU: Dragan Nikolić - BOEMČINA Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon