www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zvezda s igračem više u derbiju!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 8:18 am    Naslov poruke: Zvezda s igračem više u derbiju! Na vrh strane Na dno strane

Crvena zvezda i Partizan sa dosta motiva ulaze u 125. večiti derbi na „Marakani“ (17 časova). Crveno-beli žele da nastave uspešnu seriju, dok crno-beli hoće da se iskupe za blamažu u Evropi. Prvi put u istoriji ekipe će predvoditi treneri stranci.

Valter Zenga je priznao da nije odgledao nijedan prethodni derbi na kaseti, ali je dodao da zna kakva će atmosfera biti na „Marakani“.

- Imao sam čast da budem akter mnogih svetskih derbija, što u igračkim, što u trenerskim danima, tako da znam kakva je to draž. S obzirom da igrači imaju poseban motiv na takvim utakmicama, posao trenera je da ih samo dobro skoncentriše. To ću učiniti i ja, pogotovo u radu sa reprezentativcima koji prethodnih dana nisu bili sa nama. Njihovo odsustvo nam je predstavljao mali problem, što i nije tako loše, jer je lepo kada jedna ekipa ima čak devet reprezentativaca - izjavio je Zenga.

Italijanski stručnjak na klupi Zvezde danas neće moći da računa samo na Vladimira Mudrinića.

- On se još nije oporavio od povrede zadobijene u Bragi, a samim tim još nije ni počeo da radi sa nama. Ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu u kojoj moramo osvojiti tri boda.

Na pitanje šta je najveći kvalitet Partizana, Valter je odgovorio:

- Njihov kvalitet se vidi u trofejima. Mnogi ističu da će dolazak novog trenera na klupu Partizana predstavljati problem našoj ekipi. To može, a i ne mora da bude tačno. Uglavnom je to neka teoretska priča, koja je postala fraza. Protiv Partizana i protiv zadnjeplasiranog na tabeli trebamo da igramo isto, što ćemo i učiniti. Bojkot navijača Partizana neće nam predstavljati olakšavajuću okolnost, jer naš protivnik je na terenu, ali ni otežavajuću ako u meč uđemo skoncentrisani i hrabri - jasan je Valter Zenga.

Milan Biševac oporavio se od povrede, tako da ga „delije“ mogu očekivati u timu.

- To što pet godina nismo poraženi od Partizana na „Marakani“ neće imati nikakav efekat, jer ako želimo da nastavimo uspešnu seriju moramo se ponašati kao da imamo negativnu tradiciju - konstatovao je Biševac.

Partizan u večiti derbi, 125. po redu ulazi samo sa jednim ciljem, da zabeleži prvu pobedu nad Crvenom zvezdom u 21. veku. Pored toga, treneru Jirgenu Reberu, večerašnji duel sa crveno-belima će biti debi na klupi.

- Radujem se svojoj prvoj utakmici posle godinu dana pauze, posebno zbog toga što se radi o najvećem derbiju u srpskocrnogorskom fudbalu. Ovaj meč je veoma bitan za oba kluba i mislim da će se rešavati u glavama igrača. Važno je kako se pristupi meču, ali ja uvek idem u goste da uzmem bodove, tako će biti i sad - optimista je Reber pred susret sa Zvezdom.

Nemački stručnjak je sklopio mozaik i zna tim za sutra.

- Takve stvari se u Nemačkoj ne govore pre utakmice, ali znam kojih će 11 igrača istrčati na teren. Mogu da kažem da se Ivica Kralj oporavio i da će biti na golu protiv Crvene zvezde. Protiv crno-belih stoji i neugodna tradicija da više od pet godina nisu osetili slast pobede u duelu sa večitim rivalom. Krenućemo od početka ofanzivno. Zvezda ima dobru ekipu, naročito napadače. Pokušavaće dugim loptama da uposle Žigića, ali na nama je da to sprečimo. Naravno, duge lopte iz odbrane ne možemo da sprečimo, ali verujem da će Partizanova odbrana sačuvati mrežu.

Simon Vukčević je još veći optimista od šefa stručnog štaba crno-belih.

- Mislim da Partizan nije u nezgodnijoj poziciji pred ovaj derbi. Posle ispadanja iz Kupa UEFA i remija sa Hajdukom iz Kule svi tvrde da je Zvezda u prednosti, ali ja se ne slažem sa tim. Dokazaćemo da dobro igramo i da smo prebrodili krizu i verujem u našu pobedu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zvezda s igračem više u derbiju! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon