:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Belgijanac Etjen Verhes pre četiri godine je pao s merdevina i slomio dva pršljena, zbog čega su lekari u njegov vrat stavili metalnu pločicu kako bi pospešili zarastanje rane. Ove nedelje Verhes je iskašljao jedan od četiri šrafa kojima je pločica bila pričvršćena. „U proteklih nekoliko dana bio sam prehlađen”, ispričao je on za dnevni list Gazet van Antverpen. „Strašno sam kašljao. Tada sam iznenada osetio nešto u ustima. Ispostavilo se da je šraf”. Jedan lekar je rekao da se šraf verovatno pomerio zbog infekcije koju je Verhes dobio nakon druge operacije, što je izazvalo oticanje njegovog vrata, prenosi Beta.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|