:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Fudbaler engleskog Mančester junajteda Kristijano Ronaldo uhapšen je u sredu i ispitivan zbog sumnje da je silovao jednu devojku u Londonu, javili su pojedini britanski mediji. Policija nije potvrdila tu vest, odbivši da navede imena dvojice muškaraca koji su došli u policijsku stanicu u vezi sa optužbama za ozbiljan seksualni nasrtaj u jednom hotelu u centru Londona. Jedan od njih, za koga Skotland jard navodi da ima 30-ak godina, pušten je iz pritvora, dok je drugi, koji ima 20-ak godina, uhapšen i zadržan u policijskoj stanici. Njega ispituje jedinica policije koja je specijalizovana za istrage slučajeva silovanja. Skotland jard odbio je da saopšti imena tih ljudi, kao i da pruži bilo kakve dodatne informacije. Međutim, „Skaj njus” navodi da je 20-godišnji muškarac koji je uhapšen igrač Mančester junateda, Portugalac Kristijano Ronaldo. Prema navodima medija, do optužbe je došlo pošto je jedna žena napadnuta 2. oktobra u apartmanu hotela Sandeson u centru Londona. Mančester junated za sada nije spreman da komentariše vest. Kristijano Ronaldo stigao je u Mančester pre dve sezone, prilagodio se igri u Engleskoj i sada ima značajnu ulogu u ekipi Aleksa Fergusona. (B92, Beta, Bi-Bi-Si)
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Kakva glupost,jeste silovao je ona kao nije htela jadna... Mislim daj koja ne bih htela s njim!?
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|