:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Gotovo polovina, tj. 47 odsto ljudi u svetu upražnjava seks bez zaštite, a da pri tom ne poznaje seksualnu istoriju svog partnera, pokazalo je najnovije Internet istraživanje proizvođača prezervativa Dureks. Na taj način najviše rizikuju Norvežani - 73 odsto, Grci 70 i Šveđani 66 odsto, dok najmanje rizikuju Indijci - 21 odsto, zatim žitelji Hong Konga 24 i Španci 27 odsto, podaci su Internet ankete koju godišnje sprovodi kompanija za proizvodnju prezervativa, lubrikanata i vibratora. U anketi je ove godine učestvovalo više od 317.000 ljudi iz 41 zemlje sveta. Prema tim podacima, skoro tri četvrtine tj. 72 odsto ljudi u svetu smatra da HIV/sida zahteva najveću pozornost javnosti, ali i sifilis i hepatitis sa po 45 odsto. Više od osam odsto odraslih nikada nije čulo za devet najuobičajenijih polno prenosivih infekcija, a taj nedostatak poznavanja stvari povećao se na 18 odsto kod onih od 16 do 20 godina. Anketa je takođe otkrila da Izraelci pokazuju najveći nedostatak informisanosti, sa 23 odsto odraslih koji tvrde da nikada nisu čuli za većinu tih bolesti. (RTS)
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
ovo je zaista strasno...toliko bolesti postoji,a ljudi se ne stite i ne shvataju kolika je to opasnost...neverovatno je da ljudi stupaju u seksualne odnose tako lako bez zastite sa nekim o kome ne znaju nista...neverovatno je da isto tako,ne znaju za bolesti koje se prenose seksualnim putem...najgore od svega je sto upravo takvi zbog nepaznje i neznanja mogu da se zaraze i da upropaste svoj zivot...ovo je zaista tuzno....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|