:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Kazne za saobraćajne prekršaje od danas će biti višestruko povećane, nakon stupanja na snagu Zakona o prekršajima. Tako će vozači za prekoračenje brzine umesto 1.500 plaćati kaznu od 3.000 dinara. Pešaci će za nepropisan prelazak ulice plaćati 2.000 dinara umesto dosadašnjih hiljadu. Nova kazna za lakše tehničke neispravnosti biće duplo veća - 3.000 dinara. Za nevezivanje pojasa plaćaće se 1.000 umesto 600 dinara, dok će prljave tablice koštati vozače 500, umesto dosadašnjih 300 dinara. Prolaz vozilom na crveno svetlo, koji je do sada bio od 1.800 do 9.000 dinara, biće kažnjavan sa 5.000 do 25.000 dinara. Kazne za nepropisno skretanje, parkiranje i zaustavljanje takođe su duplo povećane i biće 2.000 dinara. (Beta)
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Izgleda da je jedini nacin da se postuju pravila saobracaja da kazne budu extremno velike...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
 |
dettka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 1

|
|
Jos dusu da nam uzmu i bice zadovoljni.
|
|
|
|
|
 |
dnumka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Jun 2004 Poruke: 138
|
|
a ko ce meni da plati sto sam novu gumu pre neki dan isekao zato sto je put s***e
|
|
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|

|
|
nije poenta velikih kazni da se zaradi sto vise para,vec da se smanji broj prekrsaja i da se nateraju ljudi da postuju propise...postovanjem propisa bi se smanjile mnoge saobracajne nesrece,a i mnogo manje ljudi bi izgubilo zivot...
|
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
|
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
dnumka je napisao/la sledeće: | a ko ce meni da plati sto sam novu gumu pre neki dan isekao zato sto je put s***e |
Jaooooj kavi su.....neka poprave put,pa onda neka povecavaju kazne,samo o parama misle.....
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
bili_piton86 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 251

|
|
ja mislim da u ovom bg da ne znam kakve kazne udare nikad nece nauciti narod da se ponasa kulturno....
|
|
|
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
Pametan narod!
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|

|
|
Slazem se da putevi i ulice pogradu treba da se srede,ali nisu ulice krive sto npr. ljudi voze u pripitom stanju ili prelaze ulicu van pesackog prelaza ili se voze bez pojasa...
|
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|