:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Nagradu od pet miliona juana (617.000 dolara) dobijenih na lutriji jedan Kinez po imenu Vang, iz oblasti Sinđang na severozapadu Kine, poklonio je u dobrotvorne svrhe. Suma je umanjena za vrednost državne takse i cenu jednog radija koji je sedamdesetjednogodišnji penzionisani zemljoradnik sebi kupio. „Drago mi je da mogu da učinim nešto za druge. Ovoliko novca meni ništa ne znači, ali će značiti onima u nevolji”, izjavio je novinama smireni starac u pohabanom kaputu, čija mesečna penzija iznosi 600 juana (74 dolara). Osoblje lutrije potvrdilo je da se Vang u potpunosti razlikovao od drugih dobitnika, koji dolaze da preuzmu nagradu u stanju krajnje uzbuđenosti ili nervoze. (RTS)
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
kikadejan Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2005 Poruke: 69 Mesto: beograd

|
|
sto ih nije dao meni. i meni bi dobro dosle te pare.
|
_________________ Dva deteta, Decak-7 god. i Devojcica-5 god., zdrave, vesele, lepe i pametne, prodajem ili menjam za slicice Nindza kornjaca. brojevi 36, 97, 127 i 142. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|