www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Svaki dan slavi Božić
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
DJ_IGGY
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: ...u njenom srcu... VS

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 04, 2005 2:12 pm    Naslov poruke: Svaki dan slavi Božić Na vrh strane Na dno strane

Britanac koji je potrošio 250.000 funti slaveći Božić svakoga dana u poslednjih 12 godina, objaviće svoj singl. Nova pesma Endija Parka, poznatog i kao Gospodin Božić, imaće prikladan naslov „Svaki dan je Božić”. Od kada je 1993. godine postao Gospodin Božić, 45-godišnji električar je pojeo 109.500.000 komada prokelja. Pojede 25 svako veče, uz pečenu ćurku, pre nego što sa šerijem u ruci odgleda snimak kraljičinog govora. Njegova ljubav prema Božiću je tako velika da je tokom 12 godina pojeo 4.380 ćurki (jednu dnevno), 87.600 pitica s mlevenim mesom (20 dnevno), preko 1.000 litara bešamel sosa, 26.280 pečenih krompira (šest komada dnevno), 4.380 boca šampanjca, 4.380 boca šerija i 5.000 flaša vina. Darovao je 21.900 poklona, uglavnom samom sebi, i potrošio 12.000 funti na lampice i ukrase.

„Potrošio sam oko 250.000 funti slaveći Božić poslednjih 12 godina”, kaže Park. „Takođe sam izraubovao 36 rerni i 42 video-rikordera, gledajući kraljičin govor i božićne filmove”. Svakoga dana on se pridržava rituala koje ostali Britanci prate samo za Božić. Za doručak pojede šest pitica sa mlevenim mesom i sendvič sa ćuretinom. Onda ode svojim električarskim poslom, da bi se kući vratio oko 11.30 jer mora da ispeče pticu. Ručak počinje u dva, a posle toga slede kolačići, njih 40 dnevno (175.000 tokom 12 godina). U tri sata odgleda kraljičin govor, a u osam uveče poređa poklone pod jelku. Ovih dana je sam od sebe dobio smoking i parno odelo. Njegova devojka i ćerka mu se obraćaju sa „ludače”. Čak i kad krene kod prijatelja na večeru, makar i u inostranstvo, zahteva da mu serviraju kompletnu božićnu trpezu.

bree
BabyG´s mezimica
BabyG´s mezimica

Godine: 34

Datum registracije: 09 Sep 2005
Mesto: daleko u mislima

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 04, 2005 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ide li u Crkvu?Koliko jede,ocito je da ga jedino Bog drzi na zemlji....Neznam da li i kod Katolika,ali kod nas je #1 praznik Vaskrsenje,iako mnogi misle da je to Bozic,ali kako kaze moj tata(svestenik Pravoslavne Religije)"Da nije bilo Vaskrsenja,uzalud bi bila nasa Religija,cemu bismo Verovali?Ovako znamo da je Gospod Vaskrsao,i zato ga slavimo,zato je Vaskrsenje najveci Pravoslavni Praznik,a posle njega je Bozic,jer da se Gospod nije rodio nebi bilo nase Religije....."

Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA!

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 61

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 06, 2005 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovaj je stvarno malo prehladjen...svasta

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Svaki dan slavi Božić Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon