:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Dosadašnja praksa da muž uvek poslednji sazna kad ga žena vara, i obratno, verovatno će se promeniti za mesec dana, posle otvaranja spaj-šopa, iliti špijunske radnje, u centru Beograda. Kako piše list Glas javnosti, Saša, bivši inspektor beogradskog SUP-a, primetio je da svaki veliki svetski grad ima bar jedan spaj-šop. Tačnije, prodavnicu u kojoj možete pazariti stvarčice koje omogućavaju da vidite i čujete ono što, inače, u normalnim uslovima ne biste mogli. Osim ako niste radnik nekakve tajne službe ili, recimo, Džejms Bond. „Pre izvesnog vremena gledao sam na televiziji prilog o zlostavljanju jednog deteta. Roditelji su primetili da dete ima modrice po telu, i to od kada su angažovali novu bebisiterku. Kupili su kamericu u spaj-šopu i postavili je u zidni sat. Kada su pregledali snimak, bili su zapanjeni.
Ta bebisiterka je malog uhvatila za kosu i bacila ga na pod više puta. Terala ga je da jede uz šamare i čupanje za kosu. Posle tog snimka, shvatio sam da bi u Srbiji dobrodošla jedna ovakva radnja. Kod nas zvanično nema takvih prodavnica, a preko oglasa se prodaju samo špijun ´bube´ i druge neozbiljne stvari. Nije mi cilj da masovno špijuniramo jedni druge. Moja namera je da ljudi takve uređaje kupuju kako bi otkrili slučajeve zlostavljanja, bračne prevare ili, recimo, prljave igre poslovnih partnera. Neće vam više trebati privatni detektivi, nego ćete svoje sumnje moći da proveravate sami„, kaže Saša, koji je, shodno tipu radnje kakvu otvara, želeo da mu se objavi samo ime.
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|