:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Košarkaš Klivlenda Saša Pavlović neće igrati najmanje dve nedelje pošto je u ponedeljak iščašio levi članak na treningu u Sakramentu, pred današnju utakmicu s Kingsima, saopštio je klub NBA. Rezervno krilo Kavalirsa je u 12 utakmica ove sezone prosečno postizao 1,9 poena. U 65 utakmica prošle sezone postizao je 4,8 poena. U sinoć odigranim NBA utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Orlando - San Antonio 85:110, Čikago - Dalas 94:102, Juta - Minesota 77:91 i LA Klipers - Majami 99:89.
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
PRAVOslavko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2003 Poruke: 20 Mesto: Српска Црна Гора, Бар

|
|
Немој тако... Саша је добар момак...
И он и његове сестре...
Желим му да се брзо опорави...
|
_________________ "Neka sam zao i necastan, samo neka ljubim rub halje u koju je Gospod moj odeven. Iako sam mozda sluga djavolov, ja sam Tvoj sin, o, Gospode i volim Te i osecam radost bez koje sveta ne bi bilo."
Fjodor Dostojevski
Braca Karamazovi |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|