:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Broj stanovnika Zemlje u ponedeljak će premašiti 6,5 milijardi, saopštio je pariski Državni institut za demografska istraživanja (INED), čiji se rezultati temelje na statističkim podacima UN. Prema procenama demografa 6,5-milijardita beba rodiće se najverovatnije u nekoj od azijskih zemalja. „U svetu se svakodnevno rodi 365.000 dece, od čega 57 odsto na prostoru Azije, 26 odsto u Africi, devet procenata u zemljama Latinske Amerike, pet odsto u Evropi, a tri odsto u Severnoj Americi i manje od jedan odsto na području Okeanije”, rekao je demograf Žil Pizon. On je naveo da je šestmilijarditi stanovnik Zemlje rođen pre šest godina, u oktobaru 1999. godine, kada su UN za mesto obeležavanja tog događaja odabrale Bosnu. S obzirom na svetske demografske tendencije, na Zemlji bi 2050. godine moglo da živi između osam i devet milijardi ljudi. (Mondo)
|
|
 |
slatkica51 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 21 Mesto: pula

|
|
koliko nas je na ZEMLJI!!!to sam učila iz zemljopisa,a čini se da nisam pratila!!pa kako se ljudi ne umore?!?!?
|
_________________ lEiLa ŠkRiJeLj |
|
|
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 61
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
Koja cast za Bosnu,
Al jadni su oni koji se ni krivi ni duzni rode u Indiji, Bangladesu, Africi....
Da znaju neki se nebi ni rodili ...
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
Pa kad bi vise brinuli o toj deci a manje vodili ratove ova planeta bi bila srecnija i zdravija .
|
|
|
|
|
 |
doktor79 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 1

|
|
Trbali bi i mi Srbi da se ugledamo na ove iz Azije
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|