:: |
Autor |
Poruka |
DJ_IGGY Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 300 Mesto: ...u njenom srcu... VS

|
|
Lorens Kumson je lekar koji živi i radi u Londonu. Na prvi pogled nimalo se ne razlikuje od drugih mladih muškaraca, ali Lorens ima jednu tajnu: iako ima 33 godine, nije prošao kroz pubertet. Nikad mu nije izbila bubuljica i nikada nije imao erekciju. Lorens je bio zarobljen u telu 12-godišnjaka sve do aprila 2005, kada je započeo lečenje kako bi podstakao pubertet. Lorens pati od Kalmanovog sindroma, retkog poremećaja koji prvenstveno pogađa muškarce. Kod ljudi sa ovim poremećajem hipotalamus ne funkcioniše kako treba, što narušava hormonsku ravnotežu. To znači da njihov organizam ne luči testosteron, tako da pubertet ne može da nastupi. Za Kalmanov sindrom takođe je karakteristično odsustvo čula mirisa.
„Izmerili smo nivo testosterona u Lorensovoj krvi i dobili smo veoma zanimljive rezultate”, rekao je Lorensov lekar, prof. Pjer Bulu, poznati britanski endokrinolog, pre nego što je započeo terapiju. „Muškarci Lorensovih godina imaju nivo testosterona između 9,9 i 27,8. Kod Lorensa taj nivo iznosi 0,5. U suštini, on ima nivo testosterona deteta od godinu dana, tako da moramo mnogo toga da nadoknadimo. Što se tiče dužine penisa, ovde se radi o dužini penisa u mirovanju od oko četiri centimetra, a s obzirom na Lorensovu visinu, taj podatak pokazuje da se on još nije razvio.”
Očekuje se da će Lorensu, zahvaljujući terapiji, izrasti malje po telu, da će mu glas mutirati, da će razviti mišićnu masu i seksualne organe i da će prvi put u životu osetiti seksualnu želju. Lečenje podrazumeva ugrađivanje šest implanata u debelo meso. Iz njih se tokom šest meseci oslobađa 200 miligrama testosterona.
Profesor Bulu je lečio više od 300 pacijenata tokom proteklih dvadesetak godina. „Bilo je i ekstremnih slučajeva. U jednom slučaju erekcija je trajala 36 sati.”
Lorens je odrastao u Gani i tek odnedavno živi i radi u Velikoj Britaniji, pa se zato tek sada podvrgao terapiji. Dan posle operacije „zalepio se” za ogledalo željan da vidi promene. Šta će se prvo desiti: izbiće mu bubuljica, dobiće erekciju, počeće da mu niču malje na licu? Prvu promenu osetio je posle tri dana.
„Toliko sam se uplašio da nisam bio siguran da li se to dešava ili ne. Imao sam erekciju! To me probudilo! Trajalo je 10-15 minuta. Bio sam srećan! Hteo sam da pozovem doktora, ali bilo je previše rano.” (Blic)
|
_________________ Volim plavo, makar i ofarbano! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|