www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Britni Spirs najtraženija na Internetu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 4:40 am    Naslov poruke: Britni Spirs najtraženija na Internetu Na vrh strane Na dno strane

Britni Spirs ove godine nije uradila ništa spektakularno (osim što se porodila), ali je i dalje prva na godišnjoj listi Internet pretraživača „Jahu” ("Yahoo!") na osnovu broja korisnika koji su tražili informacije o njoj. „Jahu” u svom saopštenju navodi da je rekordan broj pretraga zabeležen 14. septembra kada je Britni Spirs rodila sina Šona Prestona Federlajna. Iza američke pevačice plasirali su se reper Fifti Sent, „Kartun netvork”, Maraja Keri, grupa „Grin dej”, Džesika Simpson, Paris Hilton, Eminem, Kjara i glumica Lindsi Loan. Na spisku referentnih reči za vesti prvi je „cunami”, a slede „Irak” i „suđenje Majklu Džeksonu”. Na godišnjoj listi najtraženijih ličnosti Internet pretraživača „Gugl” ("Google") prvo mesto je, na opšte iznenađenje, zauzela pevačica Dženet Džekson. Drugi je Bred Pit, a treći Majkl Džekson. Na ovoj listi Britni Spirs je tek na osmom, a Andželina Žoli na devetom mestu. Međutim, kada je reč o pojmovima, bez konkurencije su najtraženiji „uragan Katrina” i „cunami”.

Iako broj pretraga na Internetu može, ali i ne mora da bude merilo popularnosti, zanimljivo je pogledati ko je od naših poznatih ličnosti najtraženiji na domaćem pretraživaču „Pogodak”. Na ubedljivom prvom mestu je Ceca Ražnatović, druga je Seka Aleksić, dok je treći Vlade Divac. Među naše zvezde umešala se Severina, koja se nalazi na četvrtom mestu. Iza nje su se plasirali: Suzana Mančić, Nataša Bekvalac, Ksenija Pajčin, Jelena Karleuša, Mateja Kežman i Vlado Georgijev.

Za razliku od stranaca, koji su bili preokupirani prirodnim katastrofama i bombaškim napadima, naše ljude su najviše interesovale sasvim drugačije stvari. Prema podacima pretraživača „Pogodak”, najtraženiji pojam je „erotika”, na drugom mestu su „slike”, a trećeplasirani je pojam „polovni automobili”. Ko kaže da Internet ne može da vam pomogne u trenucima očaja? Naime, na visokom četvrtom mestu je pojam „recepti”. Dalje slede „daunloud”, „mobilni telefoni”, „horoskop”, „posao”, „oglasi” i tek na desetom mestu „seks”. (Blic)

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 11:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i ja sam bas trazila nesto o Britni! Very Happy Laughing Ja, pa ne bih mogla da zaspim, a da ne "proguglam" nesto novo o britni! Centar interesovanja u svetu! Mit! Legenda! Mr. Green
Boze, a zasto ne napisu da su to trazili uglavnom ameri (bar 99.99999% od ukupnog broja), jer ovo je karakteristicno samo za tu "degenericno-monogloidnu "rasu" "! Rolling Eyes
Cime se ljudi zaludjuju, tuzno! Rolling Eyes

totti1986
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 21 Nov 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da mi je samo znati ko nju trazi na netu...

Mixipro
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 05 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 28, 2005 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knknpnkn je napisao/la sledeće:
Evo i ja sam bas trazila nesto o Britni! Very Happy Laughing Ja, pa ne bih mogla da zaspim, a da ne "proguglam" nesto novo o britni! Centar interesovanja u svetu! Mit! Legenda! Mr. Green
Boze, a zasto ne napisu da su to trazili uglavnom ameri (bar 99.99999% od ukupnog broja), jer ovo je karakteristicno samo za tu "degenericno-monogloidnu "rasu" "! Rolling Eyes
Cime se ljudi zaludjuju, tuzno! Rolling Eyes

1. Nisu je samo ameri trazili sigurno
2. Debile imas svuda u svetu pa i u Americi samo sto je kod njih veci standard pa mogu da putuju, rade, studiraju itd... a ovi nasi se zabodu u prvu kafanu ili kladionicu i u njoj provedu ceo zivot
3. A da ti ne pominjem koliko Srba i nama bliskih naroda ima u toj "Degenericnoj-Americi"

A i ta Britney nije valjda toliko losija od Cece ili Seke koje do pre 10 god(i manje) nisu izlazile iz lokalnih kafanetina Arrow Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mixipro je napisao/la sledeće:
1. Nisu je samo ameri trazili sigurno
2. Debile imas svuda u svetu pa i u Americi samo sto je kod njih veci standard pa mogu da putuju, rade, studiraju itd... a ovi nasi se zabodu u prvu kafanu ili kladionicu i u njoj provedu ceo zivot
3. A da ti ne pominjem koliko Srba i nama bliskih naroda ima u toj "Degenericnoj-Americi"

A i ta Britney nije valjda toliko losija od Cece ili Seke koje do pre 10 god(i manje) nisu izlazile iz lokalnih kafanetina Arrow Wink

1. Uglavnom su je ameri trazili-sigurno!
2. U americi ih ima najvise (dokazano vise puta)! Veci im je standard ali uopste ne vidim da im to kupuje mozak!!! A to sto se nasi zabodu u prvu kafanu-ne vidim sta time hoces da kazes?!? Bar se DRUZE, sto je u americi misaona imenica!!! Ili se ti to podsmevas ljudima koji nemaju novac (uglavnom bas zbog tih ljigavih amera)?
3. Pa sta ako nas i nama bliskih ima tamo?! Mi nismo nacija nastala od ku*vi i zatvorenika kao oni, pa nam nije genetski predodredjeno da budemo debiloidni!
4. Mnogo je losija i od Mice Trofrtaljke, a kamo li od dve navedene! Wink
5. I ja i dalje ne razumem povod za tvoju poruku! Rolling Eyes Wink
5. Ne razumem povod za tvoju poruku

Mixipro
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 05 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 29, 2005 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako smo mi toliko pametni a Amerikanci toliko glupi zasto su najmocnija drzava na svetu?
Od koga smo mi nastali ? Pa mi do 19 veka nismo znali da nam se "drzava" nalazi u Evropi
Koliko Amerika ima naucnika, nobelovaca...( i ostalih umova) vise nego Srbija stanovnika.

Povod za moju poruku: "Prvo treba sebe da pogledamo pa onda da razmislimo sta cemo da kazemo o drugima"

Samo da dodam da ja ne mrzim Srbiju i Srbe samo sam realan sto nekad i nije tako lose Idea

korzakovljev
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 4:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izvini, ko su Amerikanci? Ta nacija ne postoji! Jezik im je engleski ,a istorija duga 300g.,a kada pogledas imena tih njihovih naucnika veliki br.su Rusi,Nemci,pa cak i Srbi. a najbolji su jer rade kao crnci

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Britni Spirs najtraženija na Internetu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon