www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srećna nova 2006. godina svim članovima domaceg.de!!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 2:28 am    Naslov poruke: Srećna nova 2006. godina svim članovima domaceg.de!! Na vrh strane Na dno strane

Zelimo svim clanovima domaceg.de Srecnu Novu godinu...
da im sreca, radost, ljubav i zdravlje budu stalni pratilac i da Vam se sve zelje ispune a snovi ostvare.
I da se i ove godine svi lepo na ovom forumu druzimo! Wink

Uprava domaci.de

Citiram Nervoznog Postara:

Sastala se rodbina
kod dajdze Idriza
ove cemo noci zajedno svi
Novu godinu cekati

Nova godina kuca na vratima
case gore svi, case gore svi
hajmo zajedno, hajdemo veselo
neka nam, neka nam
u veselju prolazi

Nova godina kuca na vratima
case gore svi, case gore svi
hajmo zajedno, hajdemo veselo
neka nam, neka nam, hej hej
neka nam po zdravlju i veselju prolazi

Pahulje bijele padaju
dijeca se njima raduju
pijani dajdza hoce da povraca
stara se godina nikada ne vraca.

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 61

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zelim svim clanovima a posebno najaktivnijim zdravu, srecnu i uspesnu Novu 2006 godinu.Naravno jos dosta dobrih postova svima od Baneta.

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 40

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 01, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja se pridruzujem cestitkama...Wink))) sve najbolje i da vam se sve zeljice ostvare i da se i ove godine druzimo na domacem....Wink)))

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srdacna cestitka i od mene...i daj boze da nas ove godine bude jos vise!puno srece, ljubavi,, zdravlja, i naravno para...i sve sto bih od srca sebi mogla pozeleti...zelim i vama Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam svim članovima ovoga sajta Novu 2006 godinu nadam se da ste se lepo proveli
za ludu noć,prosto vam zavidim jer sam je je proveo radno i mogu vam reći da je bila mirna nekolko malih intervencija koje su zanemarljive i koje su se brzo otklonile,.
Da vas zravlje ove godine dobro služi,a ostalo će doći sve po redu i nemojte puno da se nervirate udrite brigu na veselje jer to održava čoveka,.Puno pozdrava od mene i mog mačka koji se očito lepo naspavao pa me maltretira , Laughing Laughing Laughing

MONSERATFLORESITA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 13 Dec 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 03, 2006 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svima srecna Nova godina

dzblj299
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 08, 2006 1:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve najbolje u novoj;)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Srećna nova 2006. godina svim članovima domaceg.de!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon