:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Afrički sivi papagaj po imenu Zigi doveo je do kraha ljubavne veze jednog britanskog para, otkrivši ime devojčinog ljubavnika. Papagaj je ponavljao ime „Gari” kad god bi zazvonio mobilni telefon 26-godišnje Suzi Kolins. Njen partner Kris Tejlor tome se smejao sve do dana kada je Zigi, imitirajući glas devojke, izgovorio „Volim te Gari”. To ga je nateralo da devojku navede na priznanje da ima ljubavnika. G. Tejlor je prodao papagaja jer više ne može da podnese stalno ponavljanje suparnikovog imena. Gospođica Kolins rekla je novinarima da je oduvek mrzela papagaja, ali da je tek sad shvatila da je to osećanje bilo uzajamno. (Bi-Bi-Si)
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Uzas, stvarno svasta ima na svetu! Jadan papagaj, ko zna kroz sta je prolazio sa Suzi i Garijem!
|
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 61
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
Bravo za papagaja, nije on lud kao sto misle ono dvoje pokvarenih...bolje bi im bilo da su nabavili kanarinca.... i meni ga nešto žao (papagaja).
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|