:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Vojvođanska banka odobrava kredite za kupovinu novog modela automobila „Zastava 10” (punto) sa rokom otplate do sedam godina, saopštila je kragujevačka fabrika „Zastava automobili”. Za kupovinu automobila na kredit potrebno je uplatiti učešće ili depozit od 20 odsto, a kredit se odobrava uz kamatu od 9,5 odsto na godišnjem nivou. Kako se procenjuje, mesečna rata za „zastavu 10” iznosi oko 100 evra. Za druga vozila iz programa „Zastava automobila” Vojvođanska banka nudi kredit sa otplatom do 60 meseci. Cena „zastave 10” sa benzinskim motorom iznosi 7.990 evra, a sa pogonom na dizel 11.186 evra. (Tanjug)
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
Bas sam veceras pricao o njemu ali zar nije mnogo odvajati 100 eura mesecno na ovu besparicu i ovakve plate? Ja ne znam...Da berem na drvetu pare ne bih mogao da ih uberem koliko ima ovih lopova... PozZ za sonjicu...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Da znaš.
A tek razlika u ceni izmedju benzinca i dizelaša od 3100 evra
Da ne prave onu dizelku od zlata?
Stvarno nema smisla
|
|
|
|
|
 |
Ivcha018 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 86 Mesto: Nis

|
|
sanjice, jel' ovo bila reklama?
Svuda u svetu je to normalno, ali kod nas.....
Pa treba zaraditi dovoljno da ti tih 100 evritja ne nedostaju puno.
Pa ti jos treba siguran posao, inace si zaglavio......
Vecina kod nas to sebi ne moze da priusti.
|
_________________ Coool... |
|
|
|
 |

|

|
|
Ma tu smo u pravu..svako voli da ima dobar auto ali za te pare mogu da kupim astru 99 godiste u full-u...koza, klima itd...mnogo je...jeste nov auto, i na rate ali 100 eura mesecno na prosek plata od 200 eura mesecno+komunalije i ostali troskovi...pa to izadje na preko 300 eura...
|
|
|
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
Nemojte se gurati stanite u red naruceno je citavih 500 komada
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Citavih 500 komada na 6 miliona ljudi...Pa dobro to je solidan prosek, mada ja sumnjam u taj kvalitet...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|