www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uhvaćen serijski ubica
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2006 6:23 am    Naslov poruke: Uhvaćen serijski ubica Na vrh strane Na dno strane

Slovenačka policija je posle opsežne akcije uspela da uhvati ubicu kog traže i policija Srbije i Interpol. Posle surovog ubistva koje se dogodilo pretprošle noći, slovenački policajci, uz pomoć specijalaca, helikoptera i pasa, uspeli su da u okolini Ljubljane nađu i uhapse Silva Pluta. On je pre dve noći surovo silovao i ubio jednu ženu, a policija Srbije i Interpol su ga tražili zbog isto tako surovog ubistva u Aleksincu pre dve godine. Plut je u predgrađu Ljubljane upao u kuću bračnog para Ulčar, oboje ih vezao, a ženu zatim silovao i izbo nožem. Njen muž je uspeo da se odveže, pobegne do komšija i pozove policiju, ali je žena, kojoj je bio prerezan i vrat, umrla na mestu zločina. Optužnicu protiv Pluta je sudu u Novom Mestu predala i srpska policija, zbog surovog ubistva Jasne Đosić u Aleksincu.

Kao i prva žrtva, koju je ubio pre 16 godina, i ova pretposlednja, Jasna Đošić, ubijena je na surov način. Srpska policija je raspisala i međunarodnu poternicu za Plutom, koji je posle ubistva u Aleksincu pobegao u Sloveniju, gde se skrivao računajući na to da ga, zahvaljujući slovenačkim zakonima, Slovenija neće izručiti Srbiji.

Poslednja dva meseca Plut je intenzivno nastupao i u slovenačkim medijima, od televizije do novina. Predstavnici policije, koje su slovenački novinari pitali nije li neuobičajeno da opasan čovek poput Pluta, koga traži i Interpol, slobodno hoda okolo, tada su rekli da nemaju osnova da ga uhapse.

I na jučerašnjoj novinarskoj konferenciji u policiji je ponovljeno da nije bilo čak ni razloga da policija nadzire Silva Pluta. Pitanje koje se sada najčešće postavlja u Sloveniji jeste da li je surovo ubistvo poslednje žrtve ipak moglo da se spreči. Rečenica koje se sada svi sećaju je izjava majke ubijene devojke iz Aleksinca, koja je komentarišući slobodan život ubice u Sloveniji rekla: „Nadam se samo da neko neće ponovo plakati, kao što ja plačem”. (B92)

bane42
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 61

Datum registracije: 17 Okt 2005
Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 27, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad bi trebalo da plače slovenačka vlada zato što nije ništa preduzela i trebala bio materijalno i moralno da odgovara .
Žao mi je samo što " majmuna"(neka mi majmuni oproste) ne ubiše policajci dok su ga hapsili jer tek sad cemo morati da mu placamo (gradjani) sudjenje ,lečenje, hranu i opet će za 15-tak godina biti spreman za ubijanje i ko će tada zaplakati ?? Ja, ti oni neko deseti zar je važno ko moglo se je izbeci da niko ali birokratija je to...nažalost.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Uhvaćen serijski ubica Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon