www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Murinjo: „Ja sam štit”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 6:49 am    Naslov poruke: Murinjo: „Ja sam štit” Na vrh strane Na dno strane

Trener Čelsija Žoze Murinjo je lakonski izjavio mnogobrojnim španskim novinarima da je srećan što mu se pridaje takav značaj pred večerašnju odlučujuću utakmicu Lige šampiona u kojoj njegov tim na gostovanju u Barseloni mora da postigne bar dva gola da bi prošao dalje. Murinja napadaju i navijači i mediji. Mala grupa Barseloninih simpatizera mu je dobacivala ružne reči po dolasku u Kataloniju, a lokalni sportski dnevnik Sport na naslovnoj strani je objavio Murinjovu fotografiju po dolasku na aerodrom sa ogromnim naslovom "El enemigo mas odiado" – Najomraženiji neprijatelj. U pozadini fotografije je navijač koji je na plakatu napisao: „Hej Mu, naučićemo te da se novcem ne može kupiti lep fudbal.” „Ovo što se dešava nema veze sa utakmicom. To što se dešava napolju nema nikakve veze sa igrom”, rekao je Murinjo. On je dodao da ga lično ne dotiču takve stvari i da samo želi da priča o fudbalu. Međutim, ubrzo je demantovao sam sebe. Naime, on je rekao da je namerno prvi izašao iz aviona, ispred svojih igrača.

Ne bi bilo iznenađenje da on taj „trik” napravi u utorak uveče. Naime, kada je vodio Porto, namerno je pred utakmicu sa Benfikom izašao na teren ranije pre ekipe. Pun stadion je zviždao i vikao pola časa, a kada je izašao sastav protivnika, više nisu imali snage da stvore napetu atmosferu.

„Posle mog izlaska, igrači su primljeni bez ikakvog pritiska ...bilo im je lako.”

Murinjo je opet pomenuo Mesija, koji je nemilice driblao njegov tim u prvom susretu u Londonu, koji je Barselona dobila 2-1. „Što se tiče Mesija, mislim da kada imate 11 igrača, najbolji način da ga zaustavite jeste da ga udvojite. Kada imate 10 fudbalera na terenu, više nemate tu mogućnost”, rekao je trener prvaka Engleske aludirajući na isključenje Del Orna u prvoj utakmici.

El Mundo Deportivo je preneo da je Murinjo na skandiranje protivničkih navijača uzvraćao aplauzom i poljupcima, a za izdanje u sredu je već spremio sliku sa radovanjem Barseloninih igrača i naslovom "A Quartos" - četvrtfinale. Urednik Sporta Žosep Prats je u uvodniku Murinja nazavao: „trovačem, zlim glumcem i provokativnom ličnošću.”

Mundo Deportivo tvrdi da je u Barseloni 10.000 navijača Čelsija od kojih polovina nema ulaznicu.

RAJKARD: „MI SMO DRUGOG MENTALITETA”

Barselonin trener Frank Rajkard pozvao je na primirje pred utakmicu sa Čelsijem posle gomile uvredljivih natpisa i povika po dolasku londonskog tima na revanš.

„Vidim ljude na televiziji koji vređaju Murinja. Nadam se sa će navijači Barselone reagovati u sportskom duhu kada timovi izađu na teren stadiona Nou Kamp. Moramo da unapredimo taj aspekt fudbala. Kada našeg igrača napadnu i vređaju, mi stanemo u njegovu zaštitu. Naša je dužnost da budemo primer sportskog ponašanja. Murinjo je puno postigao kao trener i to se mora poštovati. Ne zaboravite da je on bio ovde, u ovom gradu, da je radio u ovom klubu. On je živeo u Barseloni i ovde ima mnogo prijatelja.” (B92)

kumaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: Subotica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 9:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

celzi 0-1 barselona STA reci Ronaldinjo je kralj

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Murinjo: „Ja sam štit” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon