.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
:: |
| Autor |
Poruka |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Volim kvalitetnu garderobu koja traje.Etiketa je nebitna.Uglavnom kupujem Levi's-ke.Klasika ali kvalitetna... :cvetic:
|
|
|
| |
|
 |
Lilly2eternity *Lilly the Killy*

|
Godine: 28
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away

|
|
Replay u Fashion Store-u. Jedino mi njihovi modeli odgovaraju, nijedne druge mi se ne sviđaju...volim njihove modele koje idu skroz usko uz nogu do dole...Btw, videste li koliko košta novi model Replay-ki? Skoro 22.000 dinara! Pa jesu li oni normalni! Hmmm...moraću ili da sačekam sniženje ili da tražim šanera...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
| |
|
 |
sandras Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596

|
|
|
Farmerke nosim skoro uvek a kupujem ih u Disel-u, Tfy, Max-u...
|
|
|
| |
|
 |
L_A_Z_Lj_I_V_A Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 26
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: pakao :)

|
|
|
brate moj miss sixty dere pa ubija...mislim meni zaista nije bitna marka....da nadjem na pijaci neke koje mi se svidjaju kupila bi ih...but nazalost.....ono sto mi se svidja je ili DISEL or D&G..mislim odrah kevu...
|
_________________ pricace ti jednom mozda kako sam ja bio stosta..pile moje..pache moje malo....mudrovace badavani kad me nema da se branim..da sam blizu ne bi im se dalo... |
|
| |
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 32
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
|
D&G, Cavalli mi najvise odgovaraju, a za neku svakodnevnu komercijalnu varijantu RePlay
|
|
 |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
Prije sam uglavnom kupovala u Diesel, Replay, Esprit, Playlife....A volim i hlace u Skandala, tamo uvijek imaju modele koji mi odgovaraju...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
| |
|
 |
MARINA-NS Shukran La Kul Shi

|
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

|
|
|
Nosim ih skoro uvek, vazno je samo da mi se jako svide, ne moraju da budu markirane, imam jako puno farki a najomiljenije su mi jedne iz Yes-a!
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 27
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4682 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Najvise i imam najvise Replay farmerki modeli mi najvise odgovaraju,imam i Dieselovih i Miss Sixty imam jedne Cavallijeve ali su one samo za vece posto imaju svasta po sebi... Inace ja sam non stop u farkama obozavam ih,i nikad mi ih nije dosta!
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
mima__ Odomaćeni član

|
Godine: 24
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš

|
|
|
Kupujem u New Yorker-u, marka Fishbone sister, Amisu, Replay...
|
|
|
| |
|
 |
Maki09 Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266

|
|
Miss Sixty i Diesel
Edit by Cute Blondie..pisanje sa caps lock (velikim slovima) je zabranjeno
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
| |
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
|
najbolja marka mi je arizona...........
|
|
|
| |
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 30
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
|
nosim farmerice stalno a kupujem ih tamo gde nadjem model da mi odgovara marka mi i nije vazna koliko model da mi dobro stoje
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|