:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
I ove godine pesma Željka Joksimovića učestvovaće na „Evroviziji”. Ali neće predstavljati SCG već BiH, a pevaće je Hari Varešanović, piše dnevnik „Blic”. U intervjuu za „Blic”, Joksimović je rekao da se njegov gest nipošto ne smatra nepatriotskim. „Pesmu za Evroviziju tražili su mi i Belgijanci i Holanđani, čak su i Grci nešto pominjali... Ali, zbog rada na svojoj ploči, nisam se uklopio u rokove i samo zbog toga morao sam da ih odbijem. I ranije sam pisao pesme za druge, i u tome što sam dao Hariju pesmu zaista ne vidim ništa loše. I Džoni Logan je pravio pesme kojima su se druge zemlje takmičile na Evroviziji”, rekao je Joksimović. Joksimović je pre dve godine sa pesmom „Lane moje” osvojio drugo mesto na „Evroviziji”. „Time sam vratio Srbiju na muzičku scenu Evrope, propagirao našu kulturu i umetnost... Dugo nakon Evrovizije po dobru su nas pominjali u svetskim medijima, od Bi-Bi-Sija pa nadalje”, rekao je Joksimović. Na pitanje za koga će navijati na „Evroviziji” u Atini, bez dileme odgovara: „Za Srbiju i Crnu Goru!” (Mondo)
|
|
 |
jeka2206 Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288

|
|
ne svidja mi se ovo nikako..bas je ispao alav na pare..
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
"Money money money da raste na grani svi bi bili ka Tarzani i na grani ostajali!"
Pa on to zbog onog "skandala" sto je izazva sa svojom izjavom i normalno ko plati taj dobije.
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
covjek je profesionalac i od toga zivi
sta tu ima da mu se zamjeri
|
|
|
|
|
 |
bambina23 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85

|
|
Ljudi moji,kakve veze ima sto je pisao pesmu za Bosance,ako je dobra pesma bice sigurno slusana i ovda,a taj kvazipatriotizam...ma muka mi je od toga....Zeljko,samo napred
|
|
|
|
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
Pjesma je DOBRA, svaka čast. U odnosu na'štiklu', profesionalno napravljena.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
 |
svetozarslaninica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3

|
|
Ma Zeca uzima lovu, sta ga boli...?
|
|
|
|
|
 |
Donatella NiNja MaCa

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa

|
|
Pa posto vidim da ovdje mnogi govore da je Zeljko napravio pjesmu za pare, to nije istina! Zeljko je potpisao ugovor po kome poklanja pjesmu Bosni i Hercegovini zbog onih 12 poena koje je dobio od nas za Lane na Eurosongu!
A naravno da i on ima interesa u svemu tome, pa nije lud!
A kad mu vec SCG nije dala da ide Jelena Tomasevic tj. njegova pjesma, zasto ne bi prihvatio nasu ponudu?
Pjesma je odlicna i svaka mu cast i hvala na svemu!
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
 |
tyupou Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85

|
|
pa naravno da radi za pare, pesma je odlicna, a ko mu zamera neka ne gleda prenose kad igraju nasi sportisti u bilo kom sto bi rekli inozemstvu
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
pjesma je onako solidna ali nije ni blizu kvaliteta od "lane moje'
u svakom slucaju bolja od Severine. Ta plesma je katasrtofa
|
|
|
|
|
 |
vedran31 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 411 Mesto: Labin

|
|
pijesma je prolazna, ali ne kao lane moje
|
_________________ driver |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|