www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pesma Željka Joksimovića za BiH na Evroviziji
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 9:18 pm    Naslov poruke: Pesma Željka Joksimovića za BiH na Evroviziji Na vrh strane Na dno strane

I ove godine pesma Željka Joksimovića učestvovaće na „Evroviziji”. Ali neće predstavljati SCG već BiH, a pevaće je Hari Varešanović, piše dnevnik „Blic”. U intervjuu za „Blic”, Joksimović je rekao da se njegov gest nipošto ne smatra nepatriotskim. „Pesmu za Evroviziju tražili su mi i Belgijanci i Holanđani, čak su i Grci nešto pominjali... Ali, zbog rada na svojoj ploči, nisam se uklopio u rokove i samo zbog toga morao sam da ih odbijem. I ranije sam pisao pesme za druge, i u tome što sam dao Hariju pesmu zaista ne vidim ništa loše. I Džoni Logan je pravio pesme kojima su se druge zemlje takmičile na Evroviziji”, rekao je Joksimović. Joksimović je pre dve godine sa pesmom „Lane moje” osvojio drugo mesto na „Evroviziji”. „Time sam vratio Srbiju na muzičku scenu Evrope, propagirao našu kulturu i umetnost... Dugo nakon Evrovizije po dobru su nas pominjali u svetskim medijima, od Bi-Bi-Sija pa nadalje”, rekao je Joksimović. Na pitanje za koga će navijati na „Evroviziji” u Atini, bez dileme odgovara: „Za Srbiju i Crnu Goru!” (Mondo)

jeka2206
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Feb 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne svidja mi se ovo nikako..bas je ispao alav na pare..

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Money money money da raste na grani svi bi bili ka Tarzani i na grani ostajali!"
Pa on to zbog onog "skandala" sto je izazva sa svojom izjavom i normalno ko plati taj dobije.

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

covjek je profesionalac i od toga zivi

sta tu ima da mu se zamjeri

bambina23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 11, 2006 7:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi moji,kakve veze ima sto je pisao pesmu za Bosance,ako je dobra pesma bice sigurno slusana i ovda,a taj kvazipatriotizam...ma muka mi je od toga....Zeljko,samo napred

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 48

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pjesma je DOBRA, svaka čast. U odnosu na'štiklu', profesionalno napravljena.

svetozarslaninica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Mar 2006

puertorico.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 6:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma Zeca uzima lovu, sta ga boli...?

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa posto vidim da ovdje mnogi govore da je Zeljko napravio pjesmu za pare, to nije istina! Zeljko je potpisao ugovor po kome poklanja pjesmu Bosni i Hercegovini zbog onih 12 poena koje je dobio od nas za Lane na Eurosongu!
A naravno da i on ima interesa u svemu tome, pa nije lud!
A kad mu vec SCG nije dala da ide Jelena Tomasevic tj. njegova pjesma, zasto ne bi prihvatio nasu ponudu?
Pjesma je odlicna i svaka mu cast i hvala na svemu!

And answered, I myself am Heaven and Hell.

tyupou
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Feb 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 9:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa naravno da radi za pare, pesma je odlicna, a ko mu zamera neka ne gleda prenose kad igraju nasi sportisti u bilo kom sto bi rekli inozemstvu

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pjesma je onako solidna ali nije ni blizu kvaliteta od "lane moje'

u svakom slucaju bolja od Severine. Ta plesma je katasrtofa

vedran31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 27 Dec 2005
Mesto: Labin

brunei.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pijesma je prolazna, ali ne kao lane moje

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Pesma Željka Joksimovića za BiH na Evroviziji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon