:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
ROBUSNI centarfor Crvene Zvezde Nikola Žigić je sve dogovorio s Arsenalom i od ljeta se seli na "Emirates" stadion , novi dom londonskih Topnika, navodi Daily Star.
Napadač visok 202 centimetra već je ove zime imao ponude Arsenala i West Hama, ali predsjednik Crvene Zvezde Dragan Stojković nije popustio pred milijunima eura i stalno je isticao kako želi sačuvati momčad na okupu za osvajanje titule i proboj u Europu.
Otočki mediji navode kako se Žigićev dolazak posebno aktualizirao u svjetlu informacija kako je prelazak Thierrya Henrya u Barcelonu gotova stvar. Zvezda će, navodno, za Žigića dobiti 11 milijuna eura.
B92 navodi kako u Crvenoj Zvezdi nisu željeli komentirati vijesti iz Londona, što je samo dodatno podgrijalo uvjerenje kako je Žigićev odlazak gotova stvar.
Kako ocjenjujete ovu situaciju? Slazete li se sa ovom odlukom? Ipak je 11 milijuna navodno u pitanju....
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
ZOZE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 85

|
|
realna prica i mislim da on samo u engleskoj ima sta da trazi,daj boze da uspe transfer pa da vidimo
|
|
|
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
smrc... ode nam Zigic iz zvezde....
|
|
|
|
|
 |
tuga sa juga Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Okt 2005 Poruke: 1

|
|
steta zvezda ce izgubiti jos jednog talenta,i i prica se nastavlja,dobri igraci samo napustaju nasu zemlju
|
|
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
Sve to jos nije sigurno. Da mi (ZVEZDA) prvo uzmemo duplu krunu pa onda kao i obicno - kud koji - mili moji
|
|
|
|
|
 |
shalabajzer Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger

|
|
e jbg....ode nam Ziga...
Ja lichno mislim da je napravio veliku greshku zato shto, ako je vec morao da ide, nije otishao u neki slabiji tim. Skoro svi nashi koji su prvo zagrizli neshto veliko, nikad nishta nisu postigli u jevropi.....ali ok 11 mil. je 11 mil.....
Pa.......Srecno Zigicu!!!!!!
|
|
|
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
shalabajzer je napisao/la sledeće: | e jbg....ode nam Ziga...
Ja lichno mislim da je napravio veliku greshku zato shto, ako je vec morao da ide, nije otishao u neki slabiji tim. Skoro svi nashi koji su prvo zagrizli neshto veliko, nikad nishta nisu postigli u jevropi.....ali ok 11 mil. je 11 mil.....
Pa.......Srecno Zigicu!!!!!! |
ma sta je bre 11 mil. ja to zaradim za... zaa... zaaa.... 300 godina... bre.... nisu to neke pare...
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Bolje da ga Piksi drzio jos barem 1 Godinu , ali sta je tu je , tako je to kod nas cim jedan malo bolje igrao odma ga brodaj. Ja bi zabranio da is ekipe nijedan igrace se ne prodaj barem za 2 Godine. Da mozemo i mi nesto da pokazemo naprimer u Ligi Shampiona li Kup Uefe 8)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
tesha Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 271 Mesto: Sarajevo

|
|
Momku svaka čast al nije Arsenal za njega.Najbolje bi bilo onako nešto ko Kežman da uradi ili da pokuša u neki slabiji tim da ide pa onda šta bude...
A ovako tup u Arsenal :169:
|
|
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Trebaju zabraniti da prodaju nase mlade do odredjene godine, kao sto je bilo davnih dana.
Lepo je sto ide u Arsenal (svidja mi se taj tim) ali dali ce on moci da igra veiliku minutazu, toje pitanje...videcemo..
Sve u svemu, sretno Zigicu. A Zvezdi zelim sve naj naj u predstojecim takmicenjima
|
|
|
|
|
 |
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida

|
Godine: 53
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija

|
|
Da se ja pitam a ne pitam se ništa ja taj transver ne bih dozvolio.
Žigić treba zvezdi više nego ikad.
|
|
 |
zile1978 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1

|
|
|
|