:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Fotografija rupe od 25 santimetara dubine nasred jedne ulice u centralnom delu Varšave proglašena je za najbolju na konkursu koji je raspisao dnevnik „Gazeta Viborča”. Kao i svake godine na kraju zime, ulice u Varšavi pune su „kokošjih gnezda”, konstatuje s gorčinom list koji je pozvao čitaoce da pošalju fotografije najvećih rupa na ulicama prestonice. „Rupe koje sam snimila u gradu dovode do strašnog zagušenja u saobraćaju. Da biste ih izbegli, morate da pređete na traku kojom se saobraćaj odvija u suprotnom pravcu. Da sam kolima uletela u taj krater, sigurno bih polomila točak”, izjavila je listu autorka pobedničke fotografije Agniješka Brodovska. Pobednica je kao nagradu dobila komplet novih guma za auto. Konkurs, čiji je zvanični sponzor bila poznata firma Pireli, trajao je dve sedmice, prenela je agencija AFP. Prema nedavno objavljenom izveštaju poljske službe državnog knjigovodstva, samo jedan odsto od ukupno 250.000 kilometara puteva u zemlji zadovoljava evropske tehničke standarde. (Tanjug)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
vedran31 Upućeni član

|
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 411 Mesto: Labin

|
|
šta im ja mogu pomoći, neka uzmu dvije lopate asvalta. pa naka ju zagrnu
|
_________________ driver |
|
|
|
 |
Maki-Elly Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Okt 2004 Poruke: 59 Mesto: London - NS

|
|
Steta sto tog konkursa nema u Novom Sadu, sigurno bih dobila nagradu jer sam sve rupe tog milog grada pregazila vise stotina puta!!!
|
|
|
|
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
Nisu jedini sto imaju rupe...
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
|
|
 |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
pa mislim budale.Oni raspravljaju o rupama...kada bi dosli kod nas svi bi dobili barem po par guma za uato...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Jedna velika laz!!!
Zeleo sam da ucestvujem na konkursu,ali nisam uspeo da nadjem ni jednu rupu na putu Beograd-Novi Sad(preko Indjije)!!!!Tako da je sve palo u vodu!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|