:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Jedan 24-godišnji Kinez ponudio je dušu na prodaju preko Interneta i u prvih nekoliko dana dobio 59 ponuda. Muškarac iz Šangaja dušu je ponudio na popularnoj stranici za aukcijske prodaje, a najviša ponuda posle tri dana bila je 85 dolara, da bi prodaja potom bila prekinuta. Odluku da oglas bude skinut doneo je vlasnik sajta www.taobao.com uz obrazloženje da nije jasno kako se prodaja može realizovati, objavio je list South China Morning Post, iz Hongkonga. Prodavac je izjavio da ne vidi razlog za skidanje ponude. „Činjenica je da meni duša ne treba i da sam mogao da je dam nekome kome treba. Kontaktiraću one koji su mi se javili. Ako ipak realizujem prodaju, kupcu ću poslati svoje suvenire i slike, podeliću s njim sve važne uspomene, da bi što bolje stekao uvid u ono što kupuje”, rekao je neimenovani prodavac. (FoNet)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
ajde sto taj debil prdaje dusu ali sti ce se naci jos veci debil/mentol koji ce da je kupi.
|
|
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Slazem se. Prodaj. Ali kome treba tvoja dusa??? Imam svoju,i previse mi je!!!
|
|
|
|
|
 |
PAVAROTI Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 26 Mar 2006 Poruke: 4 Mesto: gent

|
|
za ovakvima place ludara brateeeeee
|
|
|
|
|
 |
nacaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 1 Mesto: bg

|
|
cime se sve danas ljudi ne sluze da dodju do para!
|
_________________ cao! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|