www.domaci.de Forum Indeks
Vaša reklama ovde? Kontaktirajte nas odmah!
Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Urednički tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Igrice • Prodavnica • Download MP3 • MP3 Razno • Spotovi • Midi fajlovi • Noviteti 2009 • Noviteti 2010
.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
Kako da se zastitite od hakera???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
alexandar86
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 24

Datum registracije: 10 Feb 2006
Mesto: tu iza coskica...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 04, 2006 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nista... Smile

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 26

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmm nikako sta god da koristite oni ako oce da upadnu upasce al bez brige oni pravi hakeri koji to mogu sigurno se nece interesovati za vas komp pored kompova velikih kompAnija...

igel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 15, 2006 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NOD 32 + npr windows firewall, ne trazi puno znanja a daje vrlo korektne rezultate

sasa_bajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 4:28 am    Naslov poruke: naj bolji je Na vrh strane Na dno strane

kasperski je najjaci, ali ako neko hoce da te unisti nema spasa

nod32 je fenomenalan isprobao ga moj prijatelj kaze da je odlican idem da ga downlodujem

[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

alexandar86

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 3:05 am    Naslov poruke: Re: naj bolji je Na vrh strane Na dno strane

sasa_bajic je napisao/la sledeće:
kasperski je najjaci, ali ako neko hoce da te unisti nema spasa

nod32 je fenomenalan isprobao ga moj prijatelj kaze da je odlican idem da ga downlodujem

[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Ja sam video kako radi KAV 6.0 (probao sam ga kod jednog klijenta)

Znaci ljudi, ne moze da prodje virus nikako...Ali zato ne da ubija rad racunara, nego ga uspori za realnix 80%...To nije normalno...Ali nema virusa...To je cena cistog i zdravog racunara...

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 14

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 3:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je u pitanju "zaštita od hakera"(tako glasi tema, jel?) onda tu antivirus nije nikakav savior niti zaštitnik. Hakeri neće upadati tako nego to rade na drugi način. Zašto bi oni hteli nekom da
udju u komp i steknu root ovlašćenja tako što će ubaciti virus li trojana?Nema potrebe...
Tako nešto mogu da urade lameri , a ne hakeri.
A pravi haker ako naletite na njega, upašće iz zezanja u tudju mašinu. Dovoljno je da pogleda koji su portovi otvoreni i da napiše exploit( podrazumeva se da zna neki programski jezik, npr. c, c++, perl). Upašće i lamer na osnovu podataka o portovima. Skinuće exploit i ući će na izvolte.
Najlakše žrtve su oni koji ne rade redovno update, ne koriste firewall ni antivirus i koji mnogo vremena provode četujući a da pri tome ne znaju za št asluži koji proces.

vmirko
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 25

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 1:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam prilicno siguran da kod 99% korisnika ovog foruma, na kompjuterima nema ama bas nista vredno sto bi jedan dobar haker pozeleo. A ovi losi i onako ne znaju kako se to radi.

LiquidJesus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 19

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: nk(NIJE NIKSIC!!!)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 17, 2006 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cisto da vam kazem da hakeri nepostoje! to su obicni lameri sto rade.
a za hakere mozete da smatrate neke vece programere,koji se iz dosade zajebavaju sa sistemima Very Happy

bobanstp
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 10:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko sam razumeo ovde je rec o zastiti od hakera a ne o virusima?!

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 25

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Sheem City

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 25, 2007 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako vec koristish Windozu, onda se sakrivaj iza linux boxa.
Bar ja tako radim! Smile

alexandar86

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 02, 2007 12:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to super, upadao sam i ja na racunare ljudi koju su na istoj mrezi gde i ja, ali to je zaebancija...Niti sam bilo sta ostetio, niti bilo sta, samo iz zezanja i to kod mojix prijatelja kojima na kraju ostavim istampan primerak na njixovom stampacu JA SAM BIOOVDE...Ali to nije xakerisanje, a ako neko xoce i misli da ima nesto od toga da upadne na moj comp, pa moze i da me kontaktira da mu napravim nalog da moze da udje preko remote-a da se ne muci... Smile Smile A i ftp mogu da podignem i da mu otvorim da moze da se zakaci ko xoce...Ali nemam nista znacajno, tako da nije vredno pokusaja i truda...Eto kako se ja (ne) branim... Very Happy Very Happy

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zasto bi se neko stitio od hakera? Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Kako da se zastitite od hakera??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - ZaM Radio - Radio stanice! -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon