.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.
:: |
| Autor |
Poruka |
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 24
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...

|
|
nista...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona...  |
|
| |
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 26
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8739 Mesto: Beograd

|
|
|
hmm nikako sta god da koristite oni ako oce da upadnu upasce al bez brige oni pravi hakeri koji to mogu sigurno se nece interesovati za vas komp pored kompova velikih kompAnija...
|
|
|
| |
|
 |
igel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 44

|
|
|
NOD 32 + npr windows firewall, ne trazi puno znanja a daje vrlo korektne rezultate
|
|
|
| |
|
 |
sasa_bajic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 55

|
|
kasperski je najjaci, ali ako neko hoce da te unisti nema spasa
nod32 je fenomenalan isprobao ga moj prijatelj kaze da je odlican idem da ga downlodujem
[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ cao |
|
| |
|
 |

|

|
|
| sasa_bajic je napisao/la sledeće: | kasperski je najjaci, ali ako neko hoce da te unisti nema spasa
nod32 je fenomenalan isprobao ga moj prijatelj kaze da je odlican idem da ga downlodujem
[Edit by kumche: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.] |
Ja sam video kako radi KAV 6.0 (probao sam ga kod jednog klijenta)
Znaci ljudi, ne moze da prodje virus nikako...Ali zato ne da ubija rad racunara, nego ga uspori za realnix 80%...To nije normalno...Ali nema virusa...To je cena cistog i zdravog racunara...
|
|
| |
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 14
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Ako je u pitanju "zaštita od hakera"(tako glasi tema, jel?) onda tu antivirus nije nikakav savior niti zaštitnik. Hakeri neće upadati tako nego to rade na drugi način. Zašto bi oni hteli nekom da
udju u komp i steknu root ovlašćenja tako što će ubaciti virus li trojana?Nema potrebe...
Tako nešto mogu da urade lameri , a ne hakeri.
A pravi haker ako naletite na njega, upašće iz zezanja u tudju mašinu. Dovoljno je da pogleda koji su portovi otvoreni i da napiše exploit( podrazumeva se da zna neki programski jezik, npr. c, c++, perl). Upašće i lamer na osnovu podataka o portovima. Skinuće exploit i ući će na izvolte.
Najlakše žrtve su oni koji ne rade redovno update, ne koriste firewall ni antivirus i koji mnogo vremena provode četujući a da pri tome ne znaju za št asluži koji proces.
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
|
Ja sam prilicno siguran da kod 99% korisnika ovog foruma, na kompjuterima nema ama bas nista vredno sto bi jedan dobar haker pozeleo. A ovi losi i onako ne znaju kako se to radi.
|
|
|
| |
|
 |
LiquidJesus Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 19
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 9 Mesto: nk(NIJE NIKSIC!!!)

|
|
cisto da vam kazem da hakeri nepostoje! to su obicni lameri sto rade.
a za hakere mozete da smatrate neke vece programere,koji se iz dosade zajebavaju sa sistemima
|
|
|
| |
|
 |
bobanstp Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2004 Poruke: 4

|
|
|
Koliko sam razumeo ovde je rec o zastiti od hakera a ne o virusima?!
|
_________________ Nisam rad da budem gad |
|
| |
|
 |
Vaxter Dobro upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 596 Mesto: Sheem City

|
|
Ako vec koristish Windozu, onda se sakrivaj iza linux boxa.
Bar ja tako radim!
|
_________________ Ratnik paorskog srca... |
|
| |
|
 |

|

|
|
Sve je to super, upadao sam i ja na racunare ljudi koju su na istoj mrezi gde i ja, ali to je zaebancija...Niti sam bilo sta ostetio, niti bilo sta, samo iz zezanja i to kod mojix prijatelja kojima na kraju ostavim istampan primerak na njixovom stampacu JA SAM BIOOVDE...Ali to nije xakerisanje, a ako neko xoce i misli da ima nesto od toga da upadne na moj comp, pa moze i da me kontaktira da mu napravim nalog da moze da udje preko remote-a da se ne muci... A i ftp mogu da podignem i da mu otvorim da moze da se zakaci ko xoce...Ali nemam nista znacajno, tako da nije vredno pokusaja i truda...Eto kako se ja (ne) branim...
|
|
| |
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
A zasto bi se neko stitio od hakera?
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|