www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Povratniku zatrpali kuću
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 47

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 7:14 am    Naslov poruke: Povratniku zatrpali kuću Na vrh strane Na dno strane

Jednom povratniku iz sela Biljane Donje kod Benkovca zatrpana je kuća. Mladenu Jokiću su izvođači radova na autoputu Zagreb-Split građevinskim materijalom zatrpali dvospratnu kuću i od parcele koja je nekad bila u udolini napravili brežuljak, piše Večernji list. Jokić tvrdi da su izvođači radova na autoputu koji prolazi na 500 metara od kuće iskopani materijal, umesto na odlagalište otpada, istresli na njegovu kuću, a posle toga na to navezli zemlju, pa na mestu gde je bio krov danas rastu trava i nekoliko manjih stabala. „Posle Oluje otišao sam u Srbiju, u mesto kod Beograda. Kada sam se vratio u Hrvatsku i video da mi je na kući brdo, odnosno da kuće uopšte nema, mislio sam ili da nešto nije u redu sa mnom ili da je posredi šala”, izjavio je Jokić, koji ne veruje da mu je kuća zatrpana zbog nacionalne netrpeljivosti. Slučaj je dospeo na sud, a iz Hrvatskih cesta odgovornost prebacuju na Hrvatske autoceste i od Jokića zahtevaju da podigne pojedinačnu tužbu. „Želim da mi kuća bude otkopana, odnosno da se sve vrati u prvobitno stanje ili da mi država nadoknadi štetu. Verujem u pravnu državu”, kaže Jokić. (FoNet)

ASSIM
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Breza

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zar je potreban komentar na ovo..Citao sam ovo u novinama smijesno do bola, BRUKA.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Povratniku zatrpali kuću Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon