:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Vozač Renoa Fernando Alonso pobedio je u trci Formule jedan za Veliku nagradu Španije, koja je vožena na stazi u Katalunji. Alonso je tako postao prvi Španac koji je pobedio u Katalunji, što je ovacijama pozdravilo oko 130.000 prisutnih gledalaca, među kojima je bio i kralj Huan Karlos. Drugo mesto pripalo je Nemcu iz Ferarija Mihaelu Šumaheru, koji nije uspeo da ponovi prošlonedeljni uspeh kada je pobedio na trci u Nirnbergu. Šumhaer je za Alonsom zaostao celih 18,5 sekundi. Alonso, trenutno vodeći u ukupnom plasmanu, trećom ovosezonskom pobedom, 11. u sezoni, na 15 bodova je povećao prednost nad drugoplasiranim Šumaherom. Španski vozač je poslednjih 12 trka završio na jednom od prva tri mesta. Italijan Đankarlo Fizikela iz Renoa treći je prošao kroz cilj, četvrti je bio Ferarijev Brazilac Felipe, peti Finac Kimi Raikonen iz Meklarena, a šesti Britanac Dženson Baton sa svojom Hondom.
Bodove su osvojili i sedmoplasirani Brazilac Rubens Barikelo, takođe vozač Honde, kao i Nemac Nik Hajdfeld iz (BMW) Zaubera, koji je trku završio na osmom mestu. Trku nije završio Kolumbijac Huan Pablo Montoja iz Meklarena, dok su se timske kolege iz Tojote Ralf Šumaher i Jarno Truli sudarili u 16. krugu. Truli je na kraju zauzeo 10. mesto, dok Šumaher nije stigao do cilja i tako je propustio još jednu priliku da osvoji prve bodove u sezoni.
Britanac Dejvid Kultard iz Red Bula vozio je u Katalunji svoju 200. trku karijere, ali je zauzeo tek 14. mesto. (RTS)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |
jelenajo Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699

|
|
Malo sam razocarana jer navijam za Mihajla Sumahera,ali dobro i drugo mesto nije lose
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
i ja isto sam razocharana jer ja nawijam za Kimi-a Raikonena
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|