www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crna Gora nezavisna
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 1:18 am    Naslov poruke: Crna Gora nezavisna Na vrh strane Na dno strane

Podgorica -- Prema konačnoj proceni CESID-a i CEMI-ja, za nezavisnu Crnu Goru na današnjem referendumu glasalo je 55,3 posto građana.

Zoran Lučić, predstavnik CESID-a oko 23.40 saoštio je konačne rezultate CESID-a i CEMI-ja: "Kada smo izašli sa prvom procenom imali smo pola uzorka obrađenog i na osnovu toga je napravljena procena. U ovom trenutku imamo konačno obrađen uzorak. Na osnovu obrađenog uzorka, za opciju 'Da' je glasalo 55, 3 posto birača važećih glasova. To je konačna procena konačnih rezultata".

"Verovatnoća da će rezultat pasti ispod 55 odsto ravna je nuli", istakao je Lučić. (Fonet)

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 3:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

22.5.2006 0:28 PODGORICA (Tanjug) - Predsednik Republičke referendumske komisije u Crnoj Gori František Lipka izjavio je večeras nešto posle ponoći da će ta komisija tek sutra u 10,00 sati saopštiti preliminarne rezultate referenduma.

Lipka je rekao da je Komisija obradila 64 odsto glasačkih mesta i listiće 57,16 odsto izašlih birača, ali da ne može večeras na osnovu toga da saopšti preliminarne rezultate.

Dakle, pijuckati kafu i cekati na konacne rezultate. 8)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 6:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka je sa srecom i jednima i drugima. Samo da ne bude nikakvih ispada i sukoba

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 8:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crna Gora nezavisna
22. maj 2006. | 22:34 -> 02:05 | Izvor: B92, FoNet, Beta
Podgorica -- Prema konačnoj proceni CESID-a iza nezavisnu Crnu Goru na referendumu glasalo je 55,3 posto građana. Izlaznost: 86,1%. CEMI: 55,5%.

(FoNet)

Zoran Lučić, predstavnik CESID-a oko 23.40 saoštio je konačne rezultate CESID-a: "Kada smo izašli sa prvom procenom imali smo pola uzorka obrađenog i na osnovu toga je napravljena procena. U ovom trenutku imamo konačno obrađen uzorak. Na osnovu obrađenog uzorka, za opciju 'Da' je glasalo 55, 3 posto birača važećih glasova. To je konačna procena konačnih rezultata".

"Verovatnoća da će rezultat pasti ispod 55 odsto ravna je nuli", istakao je Lučić.

CEMI: 55, 5 odsto za nezavisnost

Centar za monitoring saopštio je noćas da je na osnovu skoro 100 odsto obradjenog materijala za nezavisnost Crne Gore se izjasnilo 55,5 odsto glasača. Predstavnik CEMI-ja Zlatko Vujović rekao je da je obradjeno 99,85 odsto biračkog materijala i da je 230.000 gradjana glasalo za nezavisnu Crnu Goru, a 183.000 za zajedničku državu.

Lipka: Tek sutra zvanični rezultati

U obraćanju novinarima, predsednik Republičke referendumske komsijie, František Lipka, kazao je da izborne komisije rade veoma dobrim tempom. "Komisije su već stigle da obrade podatke sa 685 biračkih mesta, od ukupnog broja od 1.120 mesta. To je 61,16 posto biračkih mesta".

Broj obrađenih birača jeste 279.400 od ukupnog broja 484.718 birača, tj. 57,64 posto birača. "Ovi su podaci ohrabrujući i verujem da ćemo sutra moći da objavimo konačne rezultate".

Na osnovu ovog broja obrađenih mesta i glasova ne može se sada govoriti o preliminarnim rezultatima, kaže Lipka: "Stvarno moram sačekati rezultate svih komisija".

O izlaznosti Lipka je rekao da je bila 86,1 posto svih upisanih birača.

Bajadk
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 50

Datum registracije: 08 Mar 2004
Mesto: Podgorica - Danmark

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zvanicni rezultat je 55,4 za nezavisnost.......

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bajadk je napisao/la sledeće:
Zvanicni rezultat je 55,4 za nezavisnost.......

Odlicno! 8)

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je informacija koja mi je ulepsala dan :multi:

DARK LORD NAZGUL
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 27 Mar 2006
Mesto: Prijepolje

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drago mije sto se Crna Gora ocepila bice bas onako kako je Tomislav Nikolic izjavio da ce za dve tri godine morati da se prikljuce albaniji Twisted Evil

DzoA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 30 Nov 2005
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno je sto smo svi srecni. Ljudi koji zive u Srbiji zato sto vise ne zele da budu ovce za sisanje a ljudi iz Crne Gore zato sto su dobili "nezavisnost".
Oni koji su krojili cepanje i svadju Srba uspeli su to tako elegantno da urade tako da su obe strane zadovoljne (osim onih koji su kupili kola u CG, onih koji imaju decu studente u Srbiji i ministara i ostale gulunte u saveznoj vladi...).
Uglavnom sta je ko trazio to je i dobio. Zelim im sve najbolje ali se plasim da ce im biti ono suprotno...

Srednjoskolka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2005
Mesto: CRNA GORA

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam iz Cg i bas mi je zao sto smo se otcjepili,jer ja sam glasala za NE,jer nasu drzavu krouje kriminalci i neko ko pojma nema nista o cg je u stvari napravio da postanemo nezavisni.

Sram ih bilo,ali ne znam sta slave toliko jer ih je Ulcinj i Rozaje izvukao,ali kao i uvijek nista nisu dobili na posteno.Nama koji su glasali za ne obraz je cist i savjest mirna a oni koji su se prodali za 50evra nek im sluzi na cast...

La'Magia
~ La Victoria Siempre ~
~ La Victoria Siempre ~

Godine: 39

Datum registracije: 23 Mar 2006
Mesto: * Novi Sad *

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Navijao sam za nezavisnost,i drago mi je da je uspela.

Crnogorci,srecna vam drzava,i da bude uspesna i bogata.
Srecna i nama nasa Srbija,konacno da bude sama i slobodna,i da pocne da misli samo na sebe.

Samo jedno ne treba da zaboravimo,mi smo ipak braca,i tako treba da se ponasamo.

Zivela Kraljevina Srbija,Zivela Crna Gora!!!
Ziveo princ Djordje Karadjordjevic!!!

SKARLET2004
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 50

Datum registracije: 17 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

potpuno se slazem! Very Happy Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Crna Gora nezavisna Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon