:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Podgorica -- Prema konačnoj proceni CESID-a i CEMI-ja, za nezavisnu Crnu Goru na današnjem referendumu glasalo je 55,3 posto građana.
Zoran Lučić, predstavnik CESID-a oko 23.40 saoštio je konačne rezultate CESID-a i CEMI-ja: "Kada smo izašli sa prvom procenom imali smo pola uzorka obrađenog i na osnovu toga je napravljena procena. U ovom trenutku imamo konačno obrađen uzorak. Na osnovu obrađenog uzorka, za opciju 'Da' je glasalo 55, 3 posto birača važećih glasova. To je konačna procena konačnih rezultata".
"Verovatnoća da će rezultat pasti ispod 55 odsto ravna je nuli", istakao je Lučić. (Fonet)
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
22.5.2006 0:28 PODGORICA (Tanjug) - Predsednik Republičke referendumske komisije u Crnoj Gori František Lipka izjavio je večeras nešto posle ponoći da će ta komisija tek sutra u 10,00 sati saopštiti preliminarne rezultate referenduma.
Lipka je rekao da je Komisija obradila 64 odsto glasačkih mesta i listiće 57,16 odsto izašlih birača, ali da ne može večeras na osnovu toga da saopšti preliminarne rezultate.
Dakle, pijuckati kafu i cekati na konacne rezultate. 8)
|
|
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
neka je sa srecom i jednima i drugima. Samo da ne bude nikakvih ispada i sukoba
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Crna Gora nezavisna
22. maj 2006. | 22:34 -> 02:05 | Izvor: B92, FoNet, Beta
Podgorica -- Prema konačnoj proceni CESID-a iza nezavisnu Crnu Goru na referendumu glasalo je 55,3 posto građana. Izlaznost: 86,1%. CEMI: 55,5%.
(FoNet)
Zoran Lučić, predstavnik CESID-a oko 23.40 saoštio je konačne rezultate CESID-a: "Kada smo izašli sa prvom procenom imali smo pola uzorka obrađenog i na osnovu toga je napravljena procena. U ovom trenutku imamo konačno obrađen uzorak. Na osnovu obrađenog uzorka, za opciju 'Da' je glasalo 55, 3 posto birača važećih glasova. To je konačna procena konačnih rezultata".
"Verovatnoća da će rezultat pasti ispod 55 odsto ravna je nuli", istakao je Lučić.
CEMI: 55, 5 odsto za nezavisnost
Centar za monitoring saopštio je noćas da je na osnovu skoro 100 odsto obradjenog materijala za nezavisnost Crne Gore se izjasnilo 55,5 odsto glasača. Predstavnik CEMI-ja Zlatko Vujović rekao je da je obradjeno 99,85 odsto biračkog materijala i da je 230.000 gradjana glasalo za nezavisnu Crnu Goru, a 183.000 za zajedničku državu.
Lipka: Tek sutra zvanični rezultati
U obraćanju novinarima, predsednik Republičke referendumske komsijie, František Lipka, kazao je da izborne komisije rade veoma dobrim tempom. "Komisije su već stigle da obrade podatke sa 685 biračkih mesta, od ukupnog broja od 1.120 mesta. To je 61,16 posto biračkih mesta".
Broj obrađenih birača jeste 279.400 od ukupnog broja 484.718 birača, tj. 57,64 posto birača. "Ovi su podaci ohrabrujući i verujem da ćemo sutra moći da objavimo konačne rezultate".
Na osnovu ovog broja obrađenih mesta i glasova ne može se sada govoriti o preliminarnim rezultatima, kaže Lipka: "Stvarno moram sačekati rezultate svih komisija".
O izlaznosti Lipka je rekao da je bila 86,1 posto svih upisanih birača.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Zvanicni rezultat je 55,4 za nezavisnost.......
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | Zvanicni rezultat je 55,4 za nezavisnost....... |
Odlicno! 8)
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Ovo je informacija koja mi je ulepsala dan :multi:
|
|
|
|
|
 |
DARK LORD NAZGUL Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 122 Mesto: Prijepolje

|
|
Drago mije sto se Crna Gora ocepila bice bas onako kako je Tomislav Nikolic izjavio da ce za dve tri godine morati da se prikljuce albaniji
|
|
|
|
|
 |
DzoA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 55 Mesto: Čačak

|
|
Zalosno je sto smo svi srecni. Ljudi koji zive u Srbiji zato sto vise ne zele da budu ovce za sisanje a ljudi iz Crne Gore zato sto su dobili "nezavisnost".
Oni koji su krojili cepanje i svadju Srba uspeli su to tako elegantno da urade tako da su obe strane zadovoljne (osim onih koji su kupili kola u CG, onih koji imaju decu studente u Srbiji i ministara i ostale gulunte u saveznoj vladi...).
Uglavnom sta je ko trazio to je i dobio. Zelim im sve najbolje ali se plasim da ce im biti ono suprotno...
|
_________________ Svaki covek pred sobom treba da ima CILj, a ne prepreku! |
|
|
|
 |
Srednjoskolka Odomaćeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2005 Poruke: 1217 Mesto: CRNA GORA

|
|
Ja sam iz Cg i bas mi je zao sto smo se otcjepili,jer ja sam glasala za NE,jer nasu drzavu krouje kriminalci i neko ko pojma nema nista o cg je u stvari napravio da postanemo nezavisni.
Sram ih bilo,ali ne znam sta slave toliko jer ih je Ulcinj i Rozaje izvukao,ali kao i uvijek nista nisu dobili na posteno.Nama koji su glasali za ne obraz je cist i savjest mirna a oni koji su se prodali za 50evra nek im sluzi na cast...
|
|
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Navijao sam za nezavisnost,i drago mi je da je uspela.
Crnogorci,srecna vam drzava,i da bude uspesna i bogata.
Srecna i nama nasa Srbija,konacno da bude sama i slobodna,i da pocne da misli samo na sebe.
Samo jedno ne treba da zaboravimo,mi smo ipak braca,i tako treba da se ponasamo.
Zivela Kraljevina Srbija,Zivela Crna Gora!!!
Ziveo princ Djordje Karadjordjevic!!!
|
|
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
potpuno se slazem!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|