:: |
| Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Fudbalska reprezentacija SCG poražena je na startu Svetskog prvenstva od selekcije Holandije rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici dao je Arjen Roben u 18. minutu. Posle prvog kola Argentina i Holandija imaju po tri boda u grupi C, a Obala Slonovače i SCG su bez bodova. U sledećem kolu sastaju se SCG - Argentina i Holandija - Obala Slonovače.
U prvom nastupu na SP u Nemačkoj, selekcija SCG igrala je u startnoj postavi:
Jevrić - N. Đorđević, Gavrančić, Krstajić, Dragutinović - Nađ, Duljaj, Stanković, P. Đorđević - Kežman, Milošević. Od 43. minuta Nenada Đorđevića je zamenio Koroman. Na poluvremenu Miloševića je zamenio Žigić. Od 67. minuta Ljuboja je zamenio Kežmana.
Holandski startni sastav čine:
Van der Sar - Heitinga, Ojer, Matejsen, Van Bronkhorst - Koku, Van Bomel, Snejder - Van Persi, Roben - Van Nistelroj. Od 63. minuta Landzat igra umesto Van Bomela.
Stadion je prepun, Holanđana je nekoliko puta više, ali se i navijači SCG jasno čuju.
Holanđani su poveli golom Arjena Robena posle 18 minuta. Krilo Čelsija utrčalo je iza odbrane „belih”, pobeglo Gavrančiću i rutinski poslalo loptu ispod Jevrića.
Pre toga SCG je imala dve dobre prilike - posle odličnog prodora Predraga Đorđevića Milošević i Kežman nisu stigli do lopte, dok se nekoliko minuta kasnije Savo Milošević dobro zagradio, izborio poziciju za šut, ali je uputio preslabu loptu.
Tri minuta posle uvodnog gola Roben je imao još jednu priliku, ali je Jevrić dobro intervenisao.
Roben je do poluvremena imao još jedan opasan šut, a SCG nije funkcionisala do 43. minuta, kada je Petković ispravio taktičku grešku i ubacio Koromana umesto Nenada Đorđevića, koji nije uspeo da zadrži Robena.
Do kraja poluvremena Koroman je učestvovao u tri solidna napada, od kojih je u poslednjem uputio udarac ka golu Van der Sara.
Na poluvremenu Savu Miloševića je zamenio Nikola Žigić.
Drugo poluvreme počelo je ofanzivom SCG, uz nekoliko dobrih prodora po levoj strani, gde dobro sarađuju Stanković i Dragutinović.
U holandskom timu Dani Landzat je zamenio Marka van Bomela u 63. minutu.
Pre toga viđena je opasna situacija u našem šesnaestercu, kada su posle prekida tri holandska igrača ostala sama, ali je Roben loše reagovao.
Na suprotnoj strani lopta je još nekoliko puta dolazila pred gol, ali selekcija SCG još nije imala dobru priliku.
U 65. minutu Ojer je blokirao stomakom centaršut Kežmana, a odmah zatim je Koroman fauliran na 18 metara levo, posle čega je Stanković šutirao visoko.
Dva minuta kasnije Ljuboja je ušao u igru umesto Kežmana.
Utakmica ulazi u finiš, SCG je imala nekoliko poluprilika, a Holanđani odličnu šansu u 83. minutu, kada je slobodni udarac Van Persija prošao nekoliko centimetara pored leve stative.
(B92)
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Videlo se da su Holandjani bili brzi od nasih i imali vise kondicije.
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 58
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Ja licno nisam iznenadjen porazom, nego rezultatom jer sam ocekivao i veci poraz. Prognoza je bila 3:0, 4:0 pa cak i 5:0 jer sa holandjanima nikad nismo imali sanse (setite se 6:1 !!!).
Al sam ipak rekao jos kad je bilo izvlacenje, protiv ovih pomarandza nemamo sanse, al zato su Argentinci nasi jer njihov fudbal nama lezi. Mi lakse igramo sa juznim amerkiancima nego sa bilo kojom ekipom iz evrope.
A kao sto se videlo i protiv slonova, argentinci nisu bas nesto ni pokazali. Pobeda im je bila vise srecna nego sa znanjem i namerom dobijena. Dok se sa slonovacom ne mogu odlucim..... to ce biti jako prgava utakmica a uz to i odlucujuca.
Uzmite u obzir da jos nista nije izgubljeno jer holandija i argentina uzimaju bodove medjusobno pa makar to bilo i nereseno. Ako tucemo argentinu i slonovacu a ovi igraju nereseno, zavisi od go-razlike, a ako neko od njih u medjusobnom mecu izgubi, mi idemo dalje
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
ostali smo i bez Vidica tako da ce biti veoma tesko da se bilo sta napravi. Na muci se poznaju junaci.
|
|
|
| |
|
 |
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163

|
|
koja sramota 6:0
mogu se pokupiti i ici nazad u srbiju svi, nema u nemackoj nista vise za nji
|
|
|
| |
|
 |
vip88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis

|
|
Ma holandija je med i mleko za razliku od ARGENTINmislim sta reci...bice bolje...ima nada...bice bolej kad mene postave za selektora nase reprezentacije...
|
|
|
| |
|
 |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
|
znao sam :color:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|