:: |
| Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Komentator kineske državne televizije CCTV Huang Điančang nije mogao da sakrije svoje oduševljenje kada je na aktuelnom SP u fudbalu Italijanima u susretu sa Australijom dosuđen jedanaesterac. Điančang se totalno pogubio kada je sudija pokazao na belu tačku, počevši da vrišti: „Penal! Penal! Penal! Groso je uspeo! Uspeo je! Ne dajte Australiji priliku! Veliki italijanski odbrambeni igrač! Groso je sam po sebi oličenje velike tradicije italijanskog fudbala. Ali on se ne bori sam”, vrištao je Điančang, da bi posle pogotka Totija sa bele tačke u potpunosti pogubio kompas. Kineski komentator je zatim počeo da vređa selektora australijske reprezentacije Gusa Hidinka, inače doskorašnjeg selektora Južne Koreje:
„Konačno je Holanđanin na klupi Australije pobrao plodove koje je sam sadio! Australija i nije trebalo ovako daleko da dogura! Zbogom, zemljo kengura”, orilo se u stotinama miliona kineskih domova.
Iako je Điančang pokušao da se opravda kako je Italijanima privržen zbog činjenice da dugo na televiziji komentariše utakmice Serije A, u Kini se razvila velika polemika oko njegovog „navijačkog komentarisanja”.
Mnogi su tražili i njegovu momentalnu smenu, dok se sam Điančang javnosti obratio javnim izvinjenjem, pravdajući se da ga je „ponela atmosfera”.
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
nasao je za koga ce da navija. Ekipa kojoj najvise navlace sudije i koja svojom (ne)igrom unistava fudbal - bas i nije zasluzila puno podrske. Sa druge strane - sta znaju kinezi sta je fudbal
|
|
|
| |
|
 |
toni2006 $$ doctor 4 love $$

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city

|
|
|
sta ce jadan kinez kad oni na svjetsko dolaze tek za dvadesetak godina,hehe
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|