www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Petorica „plavih” novčano kažnjeni
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Doktor
~Sanjicino*slculence~
~Sanjicino*slculence~

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Petorica „plavih” novčano kažnjeni Na vrh strane Na dno strane

Petorica reprezentativaca SCG biće novčano kažnjeni zbog očajnog nastupa „plavih” na Mundijalu, odlučilo je rukovodstvo FSSCG na predlog selektora Ilije Petkovića, piše današnji »Sport«. U pitanju su: Mateja Kežman, Ognjen Koroman, Danijel Ljuboja, Zvonimir Vukić i Albert Nađ, koji će ostati bez poslednje rate premija koja je trebalo da im se isplati nakon Svetskog prvenstva. Predsednik FSSCG Tomislav Karadžić juče je potvrdio da je ova odluka doneta i izjavio da je »još u Nemačkoj tražio od Petkovića da napravi spisak igrača koji igraju loše i remete atmosferu«.

Prema ranijem planu, fudbalerima pripada 40 % novca koji je Savez dobio plasmanom na Mundijal, što iznosi oko 4,5 miliona evra (umanjeno za 26 % zbog poreza i osiguranja igrača). S obzirom na to da je već isplaćeno 80 % premija, petorica igrača koji su označeni kao »krivci« ostaće »van kruga« za podelu preostalih 400.000 evra. (B92)

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos jedan od primjera zasto smo najgori medja najgorima

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 58

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni pogresni igraci.........

Sta je sa Dragutinovicem, sta je sa Stankovicem (jel taj igrao uopste???) Za Kezmana se slazem, ali ne i za Ljuboju i koromana. Koroman je bio taj koji je na utakmici protiv hHolandije doneo iople svezine u nasu igru.

Na kraju krajeva, sta je sa petkovicem????
ON je za mene i po meni NAJVECI krivac. Sta je covek radio u igri sa Holandijom, ne znam....... verovatno d ni on sam vise ne znas sta a pogotovu ZASTO je to radio sto je radio. poceo je utakmicu sa kompletno pogresnim sastavom. Zar ne treba TO kazniti?

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 1:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma petkovicu podhitno oduzimanje licence za pristup trningu bilo koje fudbalske ekipe. da ne pricham da on vodi neki tim. pa chovek je beskarjno tuzzan i ruzzan...strashno

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 29, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da bi trebalo te igrace koji su igrace koji su igrali protiv Argentine eliminisati ubuduce iz reprezentacije i ubaciti one koji su gledali to sa klupe.

Za Petkovica bas nisam siguran. Svaki nas selektor je dobio po tamburi zbog toga sto su igraci lose igrali. U ovom slucaju, predali su utakmicu pre nego sto je i pocela jer smo igrali protiv Argentine! U-jeeeee... Znate vec da smo pukli u kosarci zbog toga sto su se igraci posvadjali medjusobno.

Pored toga, Petkovic je racunao samo na nekoliko igraca da ce bar izvuci nereseno, ali bas ti igraci su ili dobili crveni karton ili su se povredili.

Nova srpska kletva: dabogda postao selektor nase reprezentacije!

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kaznite onog Stankovica za primjer ostalima!! sta je uopce dolazio ako mu se ne igra...

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad je pobedjivao bio je najbolji selektor, a kada gubi najgori je Very Happy Niko nije hteo da prihvati to mesto sem njega, odveo je plave na svetsko... Dosta od njega... Sad sto pojedini igraci previse sebi daju za pravo, to je druga prica... Jedan Ronaldo nista ne kaze kad ga selektor posalje na klupu, dok nasi, samo sto se ne potuku sa selektorom i na sva usta ga blate.... Ne zna se osnovni red, igraci se jako mladi prodaju, ne igraju u svim selekcijama reprezentacije, svi misle da su bas oni bogom dani da igraju u startnoj 11-orici, bitnije je da se postavi rekord u nastupima za reprezentaciju nego da se pobedi, privatne stavari se ne poredjuju reprezentaciji i njenom uspehu.. blablabla
Uspecemo jedino kad svaki covek ove zemlje prestane da bude selektor, kad igraci shvate da je cast biti i na klupi reprezentacije, kad shvatimo da danas svi znaju da igraju fubdal i da mi nismo nebeski narod koji moze svakoga da pobedi....
Udari ih po novcaniku, mozda jednom shvate

mixxx05
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 23 Jul 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 03, 2006 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

petkovic je znao da protiv holandije i argentine mozemo da igramo jedino defanzivno! tako je igru postavio rotiv holandjana i izgubili smo samo sa 1:0! posle toga su ga pljuvali i govorili kako takva igra nije fudbal! posle toga je namerno promenio taktiku kako dokazao ono sto je znao i eto 6:0 protiv argentinaca! covek je jednio pogreshio sto je dozvolio da se neki igrachi koji su vazni povrede na treninzima! moramo da priznao da smo bili u stvarno jakoj grupi u kojoj su svi rviali bili bolji od nas! to su pokazali i rezultati! po meni petka treba nekako odgovoriti od otkaza i zadrzati ga na nashoj klupi jer je chovek stvarno majstor! kao sto kaze jelena_ns...setitie kako ste ga uzdizali kad smo mleli u kvalifikacijama! petkovic=spasitelj, petkovic=preporod.....a shta sad?

If you try to take me down you're gonna break!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 04, 2006 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće:
Po meni pogresni igraci.........

Sta je sa Dragutinovicem, sta je sa Stankovicem (jel taj igrao uopste???) Za Kezmana se slazem, ali ne i za Ljuboju i koromana. Koroman je bio taj koji je na utakmici protiv hHolandije doneo iople svezine u nasu igru.

Na kraju krajeva, sta je sa petkovicem????
ON je za mene i po meni NAJVECI krivac. Sta je covek radio u igri sa Holandijom, ne znam....... verovatno d ni on sam vise ne znas sta a pogotovu ZASTO je to radio sto je radio. poceo je utakmicu sa kompletno pogresnim sastavom. Zar ne treba TO kazniti?

E sa ovim se definitivno slazem.ceo zivot smo bre bili bednici. Kazniti Koromana.Alo, svaka greska igraca jeste greska selektora.On je taj koji zna s kim raspolaze i u krajnjem ako je vec takav posten covek zasto nie rekao na vreme.Politika se umesala u igru nisam ja birao igrace, pa sta nam Bog da. nego svi bi posle neuspeha da svale krivicu na nekog drugog.Bednici

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Petorica „plavih” novčano kažnjeni Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon