www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nesavesni beogradski taksisti
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 53

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 15, 2006 10:00 am    Naslov poruke: Nesavesni beogradski taksisti Na vrh strane Na dno strane

Kada turisti i drugi posetioci dođu u Beograd vozom ili autobusom, prvo se sretnu sa taksistima...
I to najčešće sa onima koji svoju uslugu naplaćuju po višestruko višoj ceni. Iako su taksi usluge u glavnom gradu niže od većine zemalja u okruženju, činjenica da pojedini vozači naplaćuju vožnju u evrima i ne uključuju taksimetar, ostavlja veoma loš utisak kod svih koji dolaze u prestonicu.

Četvoro mladih ljudi iz Portugala, prvi put su u Beogradu. Prve osobe koje su upoznali po izlasku iz voza, bili su taksisti. Iako su dosad boravili u više zemalja po Evropi, ova četvorka kaže da je u našoj prestonici taksi najskuplji. Prepuni tramvaj bilo je prvo prevozno sredstvo kojim se ova grupa provozala kroz naš grad. Međutim, na problem taksista ne žale se samo stranci.

Taksisti koji uglavnom stoje na autobuskoj stanici, kažu da ima pojedinaca koji kvare ugled njihove profesije. "Ja mislim da to nisu regularni taksisti, to je sa divljih taksi stanica ili sa ćoška, sa ove taksi stanice retko", kaže jedan od njih.

U skupštini grada kažu da treba biti oprezan sa uzimanjem taksi vozila i da svaku nepravilnost treba prijaviti inspekciji. U gradskoj vladi kažu da će uskoro uvesti novi sistem naplate u taksi vozilima, gde će vozači morati da mušteriji daju račun, koji će biti odštampan u vozilu. Takav sistem odavno je uveden u većini zemalja sveta.

Izvor: B92

markoP_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 15, 2006 4:00 pm    Naslov poruke: jeste Na vrh strane Na dno strane

da da, i ja imam neprijatna iskustva :color:

:greenjumpers:

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 15, 2006 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaista, nikad ih nisam podnosila, posle ovoga, tek nemam nameru...ni da cujem za njih....

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nesavesni beogradski taksisti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon