:: |
| Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Reprezentacija SCG u svojim redovima na Svetskom prvenstvu u Japanu neće imati zvučna imena i velike asove, pa je to verovatno glavni razlog što i ambicije na šampionatu nisu najveće. Ekipu radnika i boraca predvodiće Igor Rakočević i Darko Miličić. Centar plavih i Orlanda možda je jedina zvezda, jer je jedini Srbin sa NBA prstenom i od njega se u Japanu mnogo očekuje. „Vredno treniramo, uživamo, nema pritisaka i opterećenja, atmosfera u ekipi je odlična. Samo od nas zavisi kako ćemo da igramo i šta ćemo da uradimo na Svetskom prvenstvu”, izjavio je Miličić za „Sport”. Miličić je jedini klasičan centar sa reprezentativnim iskustvom, izuzimajući Kostu Perovića, čije je učešće, zbog povrede leđa, još uvek neizvesno.
Iako se i ostale reprezentacije spremaju punom parom i mada na šampionat ne putujemo kao favoriti, Darko Miličić ne gubi optimizam.
„Imamo mlad i talentovan tim, nedostaje nam iskustvo, ali nema veze. Smatram da grupa u kojoj smo nije posebno jaka. Samo su Argentinci vrlo ozbiljna ekipa, ostale, poput Nigerije, Libana i Venecuele, moramo da pobedimo, uključujući i Francuze. Uostalom, ako ne možemo da prođemo grupu, treba svi da ostavimo košarku”, izjavio je Miličić.
„Moja prava pozicija u stvari je četiri, ali kako su neki otkazali, verovatno ću igrati klasičnu peticu. To mi uopšte ne smeta, trudiću se da pružim maksimum i opravdam poverenje selektora Dragana Šakote i kompletne nacije”, naglasio je igrač Orlanda.
Plavi u četvrtak putuju u Italiju, gde će nastaviti pripreme za smotru najboljih reprezentacija planete.
„Radimo dalje, po zacrtanom planu, tako će biti i u Italiji. Novitet je što ćemo tamo krenuti i sa pripremnim mečevima, koje svi jedva čekamo. Rezultati, naravno, nisu prioritet, već da se što bolje uigramo i stignemo do prave forme”, zaključio je Miličić. (Mondo)
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
E moj Darko,
Tek si poceo kosarku i osetio ukus NBA kosarke a vec pocinjes da razmisljas o tome kako ces posle ovog SP da zavrsis karijeru .. ne radi se to tako moj Darko .. tako se ne postaje vodja jedne mlade reprezentacije od koje su, u ovom trenutku, mozda 50 %, ako ne i vise, obozavalaca digli ruke i nista ne ocekuju.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Sheggy-po Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 55 Mesto: Pozarevac / Braunau

|
|
|
Tipicno srpski, mi smo kao dobri i talentovani a opet se unapred nicemu ne nadamo jer tu treba malo i da se zapinje (tako bar to drugi rade) ali bitno je da smo popularni (NBA)pa smo automatski maksimalno i profesionalni tako da se vecina "jakih karijera" zavrsava vec sa oko28 godina!!!
|
_________________ Kad umrem i kad me odnesu dodjite dusmani da vam dam adresu!!! |
|
| |
|
 |
draganvitas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jun 2006 Poruke: 38 Mesto: Majka Cp6uja

|
|
|
Ako prodjemo grupu dolazim u Japan da vas gledam!!Isto kao i fudbaleri obecanja a na kraju fijasko,ali videcemo ko zna!!
|
|
|
| |
|
 |
Dejan71 Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD

|
|
|
Zelim vam puno srece,.... a kada bih znao sta ce biti bio bih vidovit...
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
treba manje da se prica a vise da se radi
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|