www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Aerodromi raznih gradova na svijetu
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Turizam ~
::  
Autor Poruka
***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Surčinski aerodrom je renoviran fantastično u jednom delu, izgleda onako kako treba jedan aerodrom da izgleda a ne kao ostatak. Aerodromi u Turskoj su pristojni, aerodrom na Malti je jedan od najboljih na kojima sam bila, a ovaj na Zakintosu u Grčkoj je jedan od najgorih na kojima sam bila. Izvinjavam se što ne znam imena aerodroma.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice Aerodroma .. nisam imao bas toliko prilika da posecujem toliko aerodroma ali sam se odusevio Amsterdamskim aerodromom .. sto se tice onih koje sam posetio a da su me razocarali .. to je, nazalost, Surcinski aerodrom .. taj aerodrom je jednostavno me podsetio na vremena kroz koje je Srbija prosla .. ja razumem da je Aerodrom bio bombardovan i sve ali .. nije to to .. i pre bombardovanja Surcin je bio isti barem po onome sto sam cuo

Micika_Ca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Avg 2006
Mesto: Canada

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imala sam prilika da obidjem mnogo zemalja posto puno puta putujem za srbiju....Ali aerodrom uParizu mi je se najvise svideo pa onda u Londonu mada moram reci i ovaj moj u Torontu nije tako los Laughing Wink

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas sam bio na onom u Hog Kongu. Prosle je godine bio (kako kazu) proglasen najboljim na svijetu. Mada se meni osobno vise svidja Singapurski i ovaj je stvarno fenomenalan (London, Frankfurt, Zurich i slicni se mogu sakriti od srama...)

randi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 6:45 pm    Naslov poruke: hej Na vrh strane Na dno strane

areodrom u madridu.
Jako lose morali smo dugo cekati na pregled stvari, i covijek biva pregledan od pete do glave.Samo ako je neko taman odmah je sumnjiv

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 03, 2006 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise mi se svidja frankfurtski aerodrom. Profesionalizam je na nivou, mada bi mogli da postave malo vise stolica i klupica u salama i cekaonicama....Prosto nema gde da se sede.

sanjica980
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 08, 2006 6:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od onih koje sam ja videla najlepsi aerodrom je u Antaliji,a najgori je na Kritu

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 3:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni licno se najvise dopao international airport Narita u Tokiju.
Hmmmm, zasto?
Bio sam dirnut/zapanjen/opcinjen onim uredjenjem i ljudima/cinovnicima koji su zaposljeni. Sve je u savrsenom redu. Imate dovoljno mesta za odmor i cekanje, da li je to napolju ili pred velikim "monitorom" ili sa pogledom na "gates" sa avionima - sasvim svejedno. Toaleti su besprekorni. Imate i internet-cafes, tu su razni shop-ovi,...
To su samo neke od odlika koje mi sada na brzinu na pamet padose.
Sada koja fotografija spoljasnosti aerodroma/zrakoplovne luke.
Nisam ih ja snimio. Ove su pozajmljene. Razz

Sada malo unutrasnjost:

"Internet-cafe" kosta oko 100 Jena za oko 10 minuta, a ima i onoj koji je za DZ. Mr. Green Mozete misliti koji sam ja koristio. Rolling Eyes

Za sve ostale informacije potrazite na netu sledecu adresu:
Code:
http://www.narita-airport.jp/jp/

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Nexus_PFC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 14 Mar 2006
Mesto: Hong Kong

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 08, 2006 8:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ubedljivo najlepsi aerodrom na svetu je Honkonski aerodrom. Ujedno je i najveci zatvoren prostor na svetu. Ceo aerodrom je pokriven wirless internetom, neverovatno je jeftin, a imas sta pozelis, i ne mozes da se izgubis.
Sletanje i, je takodje jedinstven osecaj, posto se ne vidi pista izgleda kao da se slece u more.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije tocno da je Hong Kongski aerodrom cijeli pokriven wireless-om. Samo neki dijelovi jesu ali ih ima dosta (PCCW mailny, you know that firm, I believe...). Bio sam na tom aerodromu nedavno dvaput, polijetao i slijetao i preko wireless-a cak bio na ovom site-u.
Koliko znam iz vlastitog iskustva aerodrom u Singapore-u je najbolje opremljen wireless pristupom, no ako znas gdje jedna od najboljih veza, a mozda i naj je na Pariskom CDG.

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 09, 2006 4:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se najvise svidja aerodrom u filadelfiji. frankfurt, pariz, itd. su ogromni. ne volim glomazne stvari.

Rakelly
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 24 Feb 2006
Mesto: Valjevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 27, 2006 9:58 pm    Naslov poruke: Aerodromi Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu se pohvaliti da sam posetio veliki broj aerodroma. Tu su naravno beogradski, ohridski, skopski, tivatski, zatim aerodromi u Hurgadi (Egipat), Varni (Bugarska) i Izmiru (Turska). Ex Yu aerodromi, koje sam imao prilike videti, izuzetno su mali, osim beogradskog. Najjaci utisak na mene je ostavio aerodrom u Hurgadi, narocito po jednom dogadjaju: Naima aerodrom je prometan, ali se u avione ne ulazi iz aerodromske zgrade kao u Beogradu, vec direktno sa piste, koja je relativno velika, pa se na njoj cesto nadje i avion u pokretu. U jednom trenutku, dok sam se sa ostalim putnicima nalazio na pisti, veliki putnicki avion parkiran direktno ispred nas, upalio je svoje motore. Uz neopisivo snazan, gromoglasan zvuk, u trenutku nastupila je panika medju putnicima. Brzo smo se smirili i nastavili prema nasem avionu, ali sam ubedjen da taj trenutak niko od nas nije zaboravio. Da li je pilot tog aviona, bas u tom trenutku morao upaliti motore ili je resio da se malo nasali sa nama, naravno nismo saznali, mada je najverovatnije da nas iz kabine te grdosije nije ni video.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Turizam ~ -> Aerodromi raznih gradova na svijetu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 2 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon