:: |
Autor |
Poruka |
***Srna*** Chilly

|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261

|
|
Surčinski aerodrom je renoviran fantastično u jednom delu, izgleda onako kako treba jedan aerodrom da izgleda a ne kao ostatak. Aerodromi u Turskoj su pristojni, aerodrom na Malti je jedan od najboljih na kojima sam bila, a ovaj na Zakintosu u Grčkoj je jedan od najgorih na kojima sam bila. Izvinjavam se što ne znam imena aerodroma.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se tice Aerodroma .. nisam imao bas toliko prilika da posecujem toliko aerodroma ali sam se odusevio Amsterdamskim aerodromom .. sto se tice onih koje sam posetio a da su me razocarali .. to je, nazalost, Surcinski aerodrom .. taj aerodrom je jednostavno me podsetio na vremena kroz koje je Srbija prosla .. ja razumem da je Aerodrom bio bombardovan i sve ali .. nije to to .. i pre bombardovanja Surcin je bio isti barem po onome sto sam cuo
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
Micika_Ca Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 39 Mesto: Canada

|
|
Imala sam prilika da obidjem mnogo zemalja posto puno puta putujem za srbiju....Ali aerodrom uParizu mi je se najvise svideo pa onda u Londonu mada moram reci i ovaj moj u Torontu nije tako los
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Danas sam bio na onom u Hog Kongu. Prosle je godine bio (kako kazu) proglasen najboljim na svijetu. Mada se meni osobno vise svidja Singapurski i ovaj je stvarno fenomenalan (London, Frankfurt, Zurich i slicni se mogu sakriti od srama...)
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
randi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 128

|
|
areodrom u madridu.
Jako lose morali smo dugo cekati na pregled stvari, i covijek biva pregledan od pete do glave.Samo ako je neko taman odmah je sumnjiv
|
|
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Najvise mi se svidja frankfurtski aerodrom. Profesionalizam je na nivou, mada bi mogli da postave malo vise stolica i klupica u salama i cekaonicama....Prosto nema gde da se sede.
|
|
|
|
|
 |
sanjica980 Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd

|
|
od onih koje sam ja videla najlepsi aerodrom je u Antaliji,a najgori je na Kritu
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Meni licno se najvise dopao international airport Narita u Tokiju.
Hmmmm, zasto?
Bio sam dirnut/zapanjen/opcinjen onim uredjenjem i ljudima/cinovnicima koji su zaposljeni. Sve je u savrsenom redu. Imate dovoljno mesta za odmor i cekanje, da li je to napolju ili pred velikim "monitorom" ili sa pogledom na "gates" sa avionima - sasvim svejedno. Toaleti su besprekorni. Imate i internet-cafes, tu su razni shop-ovi,...
To su samo neke od odlika koje mi sada na brzinu na pamet padose.
Sada koja fotografija spoljasnosti aerodroma/zrakoplovne luke.
Nisam ih ja snimio. Ove su pozajmljene.
Sada malo unutrasnjost:
"Internet-cafe" kosta oko 100 Jena za oko 10 minuta, a ima i onoj koji je za DZ. Mozete misliti koji sam ja koristio.
Za sve ostale informacije potrazite na netu sledecu adresu:
Code: | http://www.narita-airport.jp/jp/ |
|
|
|
 |
Nexus_PFC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 12 Mesto: Hong Kong

|
|
Ubedljivo najlepsi aerodrom na svetu je Honkonski aerodrom. Ujedno je i najveci zatvoren prostor na svetu. Ceo aerodrom je pokriven wirless internetom, neverovatno je jeftin, a imas sta pozelis, i ne mozes da se izgubis.
Sletanje i, je takodje jedinstven osecaj, posto se ne vidi pista izgleda kao da se slece u more.
|
_________________ LKF, forever and always!!!!!!! |
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nije tocno da je Hong Kongski aerodrom cijeli pokriven wireless-om. Samo neki dijelovi jesu ali ih ima dosta (PCCW mailny, you know that firm, I believe...). Bio sam na tom aerodromu nedavno dvaput, polijetao i slijetao i preko wireless-a cak bio na ovom site-u.
Koliko znam iz vlastitog iskustva aerodrom u Singapore-u je najbolje opremljen wireless pristupom, no ako znas gdje jedna od najboljih veza, a mozda i naj je na Pariskom CDG.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
meni se najvise svidja aerodrom u filadelfiji. frankfurt, pariz, itd. su ogromni. ne volim glomazne stvari.
|
|
|
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Ne mogu se pohvaliti da sam posetio veliki broj aerodroma. Tu su naravno beogradski, ohridski, skopski, tivatski, zatim aerodromi u Hurgadi (Egipat), Varni (Bugarska) i Izmiru (Turska). Ex Yu aerodromi, koje sam imao prilike videti, izuzetno su mali, osim beogradskog. Najjaci utisak na mene je ostavio aerodrom u Hurgadi, narocito po jednom dogadjaju: Naima aerodrom je prometan, ali se u avione ne ulazi iz aerodromske zgrade kao u Beogradu, vec direktno sa piste, koja je relativno velika, pa se na njoj cesto nadje i avion u pokretu. U jednom trenutku, dok sam se sa ostalim putnicima nalazio na pisti, veliki putnicki avion parkiran direktno ispred nas, upalio je svoje motore. Uz neopisivo snazan, gromoglasan zvuk, u trenutku nastupila je panika medju putnicima. Brzo smo se smirili i nastavili prema nasem avionu, ali sam ubedjen da taj trenutak niko od nas nije zaboravio. Da li je pilot tog aviona, bas u tom trenutku morao upaliti motore ili je resio da se malo nasali sa nama, naravno nismo saznali, mada je najverovatnije da nas iz kabine te grdosije nije ni video.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|