:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Mesečna inflacija u Srbiji u julu je prvi put posle deset godina bila negativna i iznosila je minus 0,1 odsto, saopštilo je srpsko ministarstvo finansija. Zahvaljujući restriktivnim merama monetarne politike Narodne banke Srbije i čvrstoj budžetskoj politici Ministarstva finansija zaustavljen je rast cena industrijskih proizvoda, a u julu je došlo i do sezonskog sniženja cena poljoprivrednih proizvoda, navodi se u saopštenju. Mere NBS i Ministarstva finansija su, kako se ističe, uticale na obaranje ukupne dosadašnje inflacije u 2006. godini, koja nakon prvih sedam meseci iznosi 5,6 procenata. Ministarstvo finansija očekuje nastavak takvog trenda, što će, kako se ističe, „sasvim izvesno rezultirati ostvarenjem projektovane jednocifrene inflacije u ovoj godini”. (Beta)
|
| |
|
 |
DzoA Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 55 Mesto: Čačak

|
|
|
Ja se nadam da ovo nije proizvod nasih ljudi koji dolaze na godisnje odmore iz inostranstva i donose svez kapital...
|
_________________ Svaki covek pred sobom treba da ima CILj, a ne prepreku! |
|
| |
|
 |
ludi_milojko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 101

|
|
| DzoA je napisao/la sledeće: | | Ja se nadam da ovo nije proizvod nasih ljudi koji dolaze na godisnje odmore iz inostranstva i donose svez kapital... |
ne ovo je bas narotiv smisljeno , da bi taj strani apital koji dodje na godisnje odmore , ovde vredeo mnogo manje nego sto je realno ... vestacki je ovo napravljeno , kao i prosle godine ... evro ce posle ovoga opet otici na 90 jer mi je to realna vrednos ... samo kad se malo nakupe odredjene strukture devizama ...
|
_________________ Kazu da je u Beogradu odnos 5 zenskih osoba na jednog muskarca.
- Mojih 5 da mi se istog momenta jave  |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
laaaaaaaaaazu ,bre!
lazu,sram ih bilo
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Sve se moze kad se hoce...
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Ne bih rekao da je laz u ovome .. ovo je veoma dobra novost za nasu drzavu i veoma dobra novost za buducnost nashe drzave
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
|
Kao shto ludi_milojko vec rece, ovo je smishljeno i organizovano od strane vlasti da smanji vrednost evra u vreme kada gastarbajteri dolaze u domovinu i menjaju devize (evro) za dinar. Bezobrazluk i pljacka kao i obicno svog naroda:/
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
| |
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
| colosos je napisao/la sledeće: | | Kao shto ludi_milojko vec rece, ovo je smishljeno i organizovano od strane vlasti da smanji vrednost evra u vreme kada gastarbajteri dolaze u domovinu i menjaju devize (evro) za dinar. Bezobrazluk i pljacka kao i obicno svog naroda:/ |
od reci do reci se definitivno slazem
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
|
Ljudi ovo je zemlja koja je irealna u svemu. Meni to lici , primera radi, na glavu porodice koja ima neku crkavicu od plate, recimo, 100 evra mesecno. I onda se taj covek pocne hvaliti kako je za tri meseca ustedeo 300 evra, jest da su mu deca i zena pocrkali od gladi, ali usteda je usteda. Mozda malo surovo, ali verujte upravo je tako, drzava duguje ljudima penzije, decije dodatke, ne daje vojsci plate po zakonu vec koliko mu se prohte i sve to otpisuje u javni dug, pametan taj neki Dinkic, podseca me na ovu glavu porodice iz pocetka price.
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Ko sto sam rekao: sve se moze kad se hoce.
Citam u novinama, ljudi su poceli da uzimaju kredite da bi vratili stare kredite. U cemu je stos? Te banke daju kredite u evrima u dinarskoj protivvrednosti. Tako, za 100 evra dobijes 8300 dn. Rate su jednom mesecno, a kad evro [ponovo] skoci... Onda umesto 8300 dn si duzan npr. 9500!
Naravno, kad evro ponovo pocne da skace onda ce prestati da se daju ti krediti.
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Kao sto pre neko vece rece jedan politicar na televiziji... "Pitajte gradjane na ulici sta njima znaci to sto inflacija proslog meseca bila -0,1%, pa neka vam oni kazu, jer statistika je jedno, a realnost nesto drugo"... sa cime se ja 100% slazem.
Ja sam vojnik i 7 meseci nisam dobio vojnicku platu koja iznosi 362,50 dinara MESECNO... mada su to zaokruzili na 360,00 dinara i nisam dobio novac za prevoz... posto sluzim civilno u do te Ustanove imam nekih 25km u jedno pravcu... znaci 50km dnevno prelazim...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|