www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Verovali ili ne: Inflacija u Srbiji negativna!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 8:15 pm    Naslov poruke: Verovali ili ne: Inflacija u Srbiji negativna! Na vrh strane Na dno strane

Mesečna inflacija u Srbiji u julu je prvi put posle deset godina bila negativna i iznosila je minus 0,1 odsto, saopštilo je srpsko ministarstvo finansija. Zahvaljujući restriktivnim merama monetarne politike Narodne banke Srbije i čvrstoj budžetskoj politici Ministarstva finansija zaustavljen je rast cena industrijskih proizvoda, a u julu je došlo i do sezonskog sniženja cena poljoprivrednih proizvoda, navodi se u saopštenju. Mere NBS i Ministarstva finansija su, kako se ističe, uticale na obaranje ukupne dosadašnje inflacije u 2006. godini, koja nakon prvih sedam meseci iznosi 5,6 procenata. Ministarstvo finansija očekuje nastavak takvog trenda, što će, kako se ističe, „sasvim izvesno rezultirati ostvarenjem projektovane jednocifrene inflacije u ovoj godini”. (Beta)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

DzoA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 30 Nov 2005
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se nadam da ovo nije proizvod nasih ljudi koji dolaze na godisnje odmore iz inostranstva i donose svez kapital...

ludi_milojko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DzoA je napisao/la sledeće:
Ja se nadam da ovo nije proizvod nasih ljudi koji dolaze na godisnje odmore iz inostranstva i donose svez kapital...

ne ovo je bas narotiv smisljeno , da bi taj strani apital koji dodje na godisnje odmore , ovde vredeo mnogo manje nego sto je realno ... vestacki je ovo napravljeno , kao i prosle godine ... evro ce posle ovoga opet otici na 90 jer mi je to realna vrednos ... samo kad se malo nakupe odredjene strukture devizama ...

- Mojih 5 da mi se istog momenta jave Exclamation Exclamation Exclamation Mr. Green

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

laaaaaaaaaazu ,bre!
lazu,sram ih bilo Sad

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 4:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve se moze kad se hoce...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 7:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih rekao da je laz u ovome .. ovo je veoma dobra novost za nasu drzavu i veoma dobra novost za buducnost nashe drzave

colosos
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: Pozarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 1:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao shto ludi_milojko vec rece, ovo je smishljeno i organizovano od strane vlasti da smanji vrednost evra u vreme kada gastarbajteri dolaze u domovinu i menjaju devize (evro) za dinar. Bezobrazluk i pljacka kao i obicno svog naroda:/

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

colosos je napisao/la sledeće:
Kao shto ludi_milojko vec rece, ovo je smishljeno i organizovano od strane vlasti da smanji vrednost evra u vreme kada gastarbajteri dolaze u domovinu i menjaju devize (evro) za dinar. Bezobrazluk i pljacka kao i obicno svog naroda:/

od reci do reci se definitivno slazem Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

viktorpop
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 55

Datum registracije: 06 Jul 2005
Mesto: Kraljevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 9:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi ovo je zemlja koja je irealna u svemu. Meni to lici , primera radi, na glavu porodice koja ima neku crkavicu od plate, recimo, 100 evra mesecno. I onda se taj covek pocne hvaliti kako je za tri meseca ustedeo 300 evra, jest da su mu deca i zena pocrkali od gladi, ali usteda je usteda. Mozda malo surovo, ali verujte upravo je tako, drzava duguje ljudima penzije, decije dodatke, ne daje vojsci plate po zakonu vec koliko mu se prohte i sve to otpisuje u javni dug, pametan taj neki Dinkic, podseca me na ovu glavu porodice iz pocetka price.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 5:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko sto sam rekao: sve se moze kad se hoce.

Citam u novinama, ljudi su poceli da uzimaju kredite da bi vratili stare kredite. U cemu je stos? Te banke daju kredite u evrima u dinarskoj protivvrednosti. Tako, za 100 evra dobijes 8300 dn. Rate su jednom mesecno, a kad evro [ponovo] skoci... Onda umesto 8300 dn si duzan npr. 9500!

Naravno, kad evro ponovo pocne da skace onda ce prestati da se daju ti krediti.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao sto pre neko vece rece jedan politicar na televiziji... "Pitajte gradjane na ulici sta njima znaci to sto inflacija proslog meseca bila -0,1%, pa neka vam oni kazu, jer statistika je jedno, a realnost nesto drugo"... sa cime se ja 100% slazem.

Ja sam vojnik i 7 meseci nisam dobio vojnicku platu koja iznosi 362,50 dinara MESECNO... mada su to zaokruzili na 360,00 dinara i nisam dobio novac za prevoz... posto sluzim civilno u do te Ustanove imam nekih 25km u jedno pravcu... znaci 50km dnevno prelazim...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Verovali ili ne: Inflacija u Srbiji negativna! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon