:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Portorikanka Zulejka Rivera Mendoza postala je Mis univerzuma za 2006. godinu, na izboru za tu titulu u Los Anđelesu. Ovogodišnja pobednica izbora za Mis univerzum nakratko se onesvestila na konferenciji za novinare posle proglašenja pobednice, ali se brzo oporavila. Zulejka Rivera Mendoza [18] izjavila je da joj je ambicija da glumi u američkim i latinoameričkim filmovima i obećala da će nastaviti angažovanje u borbi protiv side. Među prvih pet na izboru za Mis univerzuma dospele su i Kurara Čibana iz Japana, Lorijan Gilijeron iz Švajcarske, Lurd Arevalos iz Paragvaja i Tara Koner iz SAD. Prošlogodišnja pobednica bila je Kanađanka Natali Glebova. (Mondo)
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
fino izgleda tako da nemam prigovora na ovu odluku
|
|
|
| |
|
 |
Anastasia78 Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Jul 2005 Poruke: 1261 Mesto: Germany

|
|
|
stvarno je lepa
|
_________________ Anastasia |
|
| |
|
 |
draganvitas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jun 2006 Poruke: 38 Mesto: Majka Cp6uja

|
|
dobra riba !!!
|
|
|
| |
|
 |
viktorpop Upućeni član

|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 382 Mesto: Kraljevo

|
|
Ja na njoj zaradio gajbu piva od tasta. Gledao sam dan ranije na HRT-u izbor za Mis i sutra dan kad je bilo na Pinku ja u pola emisje se opkladim sa tastom da ce da pobedi Portorikanka i on zagrize, i puce gajba piva. Sta cu mu ja kad nema kablovsku
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|