:: |
| Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Mađarski predsednik Laslo Šoljom neće putovati u SAD dok ta zemlja ne ukine vize za građane Mađarske. Šoljom je u intervjuu za mađarski dnevni list „Fiđelo” potvrdio da je to rekao svom američkom kolegi Džordžu Bušu u Budimpešti krajem juna. „Pred kraj razgovora (Buš) je pitao kada ću ponovo doći (u SAD). Odmah sam mu odgovorio da će to biti kada se ukinu vize”, kazao je Šoljom. On je rekao da se Buš nasmejao kada je čuo odgovor i odgovorio da pitanje viza nije u nadležnosti predsednika. Ukidanje američkih viza je delikatno pitanje za većinu bivših komunističkih zemalja koje su postale članice EU i NATO. Poljska i Mađarska su posebno insistirale da SAD ukinu vize za njihove građane koji kao turisti žele da posete SAD. Vašington smatra da broj odbijenih viza, koji sada za Mađare iznosi između 25 i 30 procenata, mora biti niži da bi moglo da se razmatra pitanje ukidanja viza. (Beta)
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
Moj Laslo ako na to budes cekao - neces ti nikada vidjeti Amerike
|
|
|
| |
|
 |
PiNkLaDy Miss Smart

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA

|
|
Da ce im ukinuti vize,to nece sigurno...ne znam odakle mu ta ideja?... a uostalom,pa svi bi mi voleli da se ukinu vize,da mozemo slobodno da putujemo,ali nazalost,to nije moguce...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ameri su "genijalni" sa njihovim vizama
na formularu ima pitanje
"dali ste clan neke teroristicke organizacije"
u zagradama bese da odgovor nema nikakve veze sa atribucijom vize!!!
koji paradox
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|