:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Milana, u tom gradu vlada veliko interesovanje za prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Milana i Crvene zvezde. Za meč koji počinje u sredu od 20.45 časova, samo u ponedeljak je na blagajnama stadiona San Siro otišlo 12.000 ulaznica, a ukupna cifra prodatih karata za sada se kreće oko 23.000. Interesantno je da su to „prolazna vremena” identična onim koja su zabeležena u aprilu, uoči polufinala Lige šampiona između Milana i Barselone! Trener „rosonera” Karlo Anćeloti na raspolaganju ima 23 igrača, s obzirom na to da Alesandro Nesta posle povrede prepona još nije spreman za utakmice, a da je Daniele Bonera, akvizicija iz Parme, u svom „koferu” doneo i evropsku suspenziju zarađenu prošle sezone u Kupu UEFA. U konkurenciji za tim su: Dida, Kalać, Fiori (golmani), Kafu, Kaladze, Kostakurta, Šimić, Favali, Seržinjo, Broki (odbrana), Gatuzo, Sedorf, Fogel, Jankulovski, Gurkuf, Pirlo, Kaka, Ambrozini, Fođa (srednji red), Inzagi, Đilardino, Borielo, Amoroso (napad). Fudbaler „crveno-belih” Dušan Basta ne poriče da je Milan favorit na sutrašnjoj utakmici, ali i poručuje da se Crvena zvezda neće obrukati u Italiji:
„Ne vidim zašto bismo se plašili bilo koga. Milan jeste evropski gigant, ali ne i nepobediva ekipa. Ne želim da zvučim kao da pretim, ali hoću da podsetim da u današnjem fudbalu mnogi favoriti staju pred autsajderom. Nadam se da ćemo i mi iznenaditi javnost”, jasan je mladi reprezentativac Zvezde.
Na pitanje gde vidi šansu svoje ekipe, Dušan je odgovorio:
„Karlo Ančeloti je tek pre nekoliko dana okupio igrače, tako da bi njihova nepripremljenost mogla da bude naš adut. Za razliku od Milana, mi smo odigrali tri zvanične utakmice, posle kojih smo koliko-toliko ušli u formu. ”
Plavokosi fudbaler „crveno-belih” kaže da će mu meč sa Milanom biti najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.
„Ovakve utakmice se retko igraju i zato ćemo svi ostaviti srce na terenu. Poznato je da umemo da igramo velike utakmice, što smo pokazali nekoliko puta do sada. Podsetiću samo da je Roma prošle godine izgubila sa 3:1 na ´Marakani´, a imala je najveći koeficijent u Ligi kupa UEFA.”
Basta ne želi da prognozira rezultat meča sa Milanom, međutim, kladiocima predlaže da igraju na iznenađenje.
„Bitno je da ne primimo gol, ali je i poželjno da ga damo. Verujem da Dida neće briljirati protiv nas i da ćemo, ponavljam, ostvariti povoljan rezultat pred revanš na ´Marakani´. Kada kažem povoljan rezultat, mislim na svaki ishod osim poraza. Pa, neka bude i 0:0.”
Dvadesetdvogodišnji fudbaler Crvene zvezde smatra da je Milan najopasniji iz prekida, gde dominira sjajni Pirlo.
„Sinoć smo analizirali igru Milana, preko kaseta sa njihovih prošlogodišnjih utakmica, tako da smo se podsetili mogućnosti Inzagija, Kake, Đilardina i ostalih. Ne znam ko će od njih igrati protiv nas, ali znam da ćemo mi dati sve od sebe da se kući vratimo zadovoljni”, poručio je Dušan Basta. (Mondo, Blic)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Napred Zvezdaaaaaaaaaaaa
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
mc dralje Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg

|
|
ac milan - fc red star 2 - 2
napred zvijezdo bolji dio crne gore je uz tebe...
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
jedna jedina - nepobediva - Zvezda Crvena
|
|
|
| |
|
 |
Chokoholic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang

|
|
|
Samo napred Zvezdo!!!
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|