:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Američki tabloid „Sun” preneo je vest koju su zavidni širom sveta dugo očekivali: Anđelina je ostavila Breda! Ako je verovati jednom od najžešćih „žutih” listova SAD, Anđelina Džoli pokupila je svoje troje dece i odselila se iz vile u Malibuu u kojoj je živela zajedno sa Bredom Pitom. Iako su mediji stalno isticali da je najlepši par Holivuda nerazdvojan, i da Bred stalno prekida snimanje novog filma da bi pozvao svoju dragu telefonom, nove glasine to demantuju. Navodno je do razlaza došlo jer su Bred i Anđelina imali različita mišljenja o zajedničkom životu: dok je Bred mislio da Anđelina mora da ostaje kod kuće i vodi računa o deci i domaćinstvu, glumica je odlučila da ga uhodi na snimanjima, a brigu o deci prepušta dadiljama.
Navodno je Anđelina poslala prijateljice da špijuniraju Breda na snimanju filma "Oceans 13", a on se razbesneo što se ona ne ponaša kao dobra ženica i majka. Anđelina je nakon žestoke svađe spakovala kofere i, zajedno sa Medoksom, Zaharom i Šajlo Nuvel, prijavila se u hotel „Bel Er”. Tabloid „Sun” očekuje pomirenje slavnog para, jer je poznato da su, uprkos čestim trvenjima, ipak veoma zaljubljeni. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
|
njih dvoje su mi na vrh glave vec...
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pa ako je mislio da ce je zadrzati u kuci kao domacicu, grdno se prevario...
mislim da to ona nikad nece dopustiti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
zar je stvarno ikoga vise briga da li su oni zajedno ili ne ?
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e vidis, mene kao fana Andjeline i Breda, zanima...
mada je pocelo da mi smeta toliko zavirivanje u njihovu privatnost, vazno je da su zajedno i da se vole
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
SCG SRCE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 1

|
|
[font=Andalus] [/font
e blago njima! da je meni malo takvih muka, pa da mozak odmorim!
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Mr and Miss Smith su se ratali! haha to je cisto radi rejtinga
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|