:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Selektor SCG Dragan Šakota odlučio je kojih 12 košarkaša će predstavljati Srbiju i Crnu Goru na SP u Japanu. Luka Bogdanović, koji je doživeo povredu pre desetak dana, neće biti u sastavu „plavih”. Pre njega Šakota je vratio kući Ivana Radenovića (Arizona koledž), Milenka Tepića (Partizan) i Zorana Ercega (FMP). Reprezentacija SCG igraće u sastavu Bojan Popović, Vule Avdalović, Igor Rakočević, Uroš Tripković, Marko Marinović, Branko Jorović, Miroslav Raičević, Mile Ilić, Goran Nikolić, Ognjen Aškrabić, Kosta Perović i Darko Miličić. Prvi meč reprezentacija igra sa Nigerijom u subotu od 9 časova. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Veoma dobar sastav .. barem po mome misljenju .. onaj sastav koji ce moci da igra veoma dugo jer su to sve mladi momci .. zelim im svu srecu na prvenstvu pa kako god bude.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
[color=darkred]
Sastav je odlican! Znamo da oni mogu da postignu tamo.
Mada posle danasnje utakmice, razocarana sam malo iskreno.
Nadam se da ce biti bolje!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|