:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Grupa skinhedsa pretukla je u nedelju uveče Izraelca Jariva Avrama i njegovu devojku Bojanu Petković na festivalu di-džejeva „Ovo je moj grad” na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Avram je dovezen u Urgentni centar u Beogradu gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije. Skinhedsi koji su pretukli Avrama i Petkovićevu nosili su nacističke majice i uzvikivali im: „Aušvic, Aušvic”. Pripadnici policije, koji su se nalazili na stadionu, nisu ništa uradili da pronađu izgrednike, prenose elektronski mediji. Avrama i Petkovićevu su skinhedsi presreli na stepeništu stadiona na Tašmajdanu.
„Opkolili su nas i pevali mi: ´Aušvic Aušvic´. Vikali su mi da sam prokleti Jevrejin i pitali me da li znam šta je moja zemlja uradila vašoj. Vikali su: Idite u Nemačku. Onda je moja prijateljica prišla i počeli smo da bežimo, ali su nas sustigli i krenuli da nas krvnički udaraju. Mene su udarali po glavi, a jedan me je pesnicom udario u oko. Udarali su i moju prijateljicu. Bilo je jezivo”, ispričao je Avram.
„Počeli smo da bežimo, ali su nas opet opkolili i počeli da nas tuku. Njega su tukli po glavi i telu, a mene su šutirali. Nekako smo uspeli da pobegnemo do policije”, kaže Bojana Petković.
Pretučeni Jariv Avram završio je sa ušivenom arkadom, a njegova prijateljica sa modricama, javlja B92. O incidentu je obaveštena i izraelska ambasada u Beogradu. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
eh pa jbg
kretenska posla bas
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|